Liga 1

FCSB se apropie la sase puncte de CFR Cluj dupa 3-0 cu Academica Clinceni

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB s-a impus de o maniera categorica in partida cu Academica Clinceni, ultima clasata in Liga 1, cu 3-0. Un rezultat in urma caruia ros-albastrii au redus diferenta fata de liderul CFR Cluj.

Suspansul n-a fost mentinut decat sase minute pe arena “Marin Anastasovici” din Giurgiu, Andrei Cordea deschizand scorul dupa ce a scapat singur cu portarul Andrei Ureche.

Florin Tanase a dublat avantajul pentru FCSB, in minutul 20, dupa ce sutul lui Cordea a fost respins in lateral de portarul ilfovenilor.

La jumatate de ora de la startul partidei cei de la Academica Clinceni a ratat prin Gogov cea mai mare ocazie a meciului dupa o faza fixa. Andrei Vlad a intervenit decisiv, reparand o gafa a fundasului Valentin Cretu.

In finalul primei reprize Olaru a mangaiat bara transversala si FCSB intra la cabine cu 2-0.

O parte secunda care a debutat fara Olaru in teren, acesta lasandu-i locul in teren lui Andrei Burlacu, jucator care bifeaza primele lui minute la FCSB dupa aproape jumatate de an de cand a fost adus de la Universitatea Craiova.

La patru minute de la reluare Tanase a majorat la 3-0 avantajul pentru FCSB dintr-un penalty obtinut de Ianis Stoica.

Revenind la Burlacu, acesta s-a remarcat in finalul meciului la doua faze. A incasat un galben pentru simulare, dupa care a scos eliminarea lui Sterian si o lovitura libera ramasa fara rezultat.

Caseta tehnica

Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Ion (Iana ’83), Cmovs, Holzmann – Gogov (Sterian ’60), Moulin (Obedeanu ’83), Tsvetkov – Alghoul, Plazibat (William ’60), Dumitrache (Melniciuc ’69). Antrenor: John Ene.

FCSB: A. Vlad – V. Creţu, A. Miron, Vinicius, Radunovic (Şerban ’63) – Olaru (Burlacu ’46), Ov. Popescu, Oct. Popescu (Oaidă ’67) – Cordea (Tănasă ’57), Fl. Tănase, Fl. Coman (Stoica ’46). Antrenor: Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Gogov ’24, Cmovs ’48, Rufati ’65, Moulin ’66, Sterian ’85, ‘88 / Tănasă ’76, Burlacu ’83.

Cartonaş roşu: Sterian ’88.

Arbitri: Florin Andrei - Vlad Bârleanu, Mihăiţă Necula - Bogdan Dumitrache.



FCSB se apropie la sase puncte de CFR Cluj dupa 3-0 cu Academica Clinceni