Liga 1

FCSB se apropie de liderul CFR Cluj dupa 2-0 cu Viitorul

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Victorie fara dubii obtinuta de FCSB in fata celor de la Viitorul intr-o partida disputata, luni seara, la Pitesti, in etapa a 19-a din Liga 1 Betano.

Partida ar fi trebuit sa se dispute cu 24 de ore mai devreme, dar a fost amanata din cauza cetii. Pana la urma s-a jucat in conditii optime cu peste 4000 de spectatori in tribune.

Viitorul a inceput mai bine jocul si a avut o posesie superioara in primele minute, cand cei de la FCSB s-au rezumat la un joc de asteptare.

Asa am trait FCSB - Viitorul 2-0

In cele din urma tabela a fost deblocata in minutul 41 de Tanase cu o reluare din interiorul careului, dupa ce tot el executase o lovitura de la 11 metri aparata de portarul Cojocaru.

Mingea a ricosat cu sansa la decarul stelist si acesta a trimis in poarta pentru 1-0. Un penalty obtinut de Coman, un alt fost jucator al Viitorului.

In partea secunda pe teren s-a aflat practic o singura formatie, FCSB dominand autoritar jocul. Vicecampioana a marcat o singura data, prin Filip in minutul 77, desi echipa pregatita de Nicolae Dica si-a creat numeroase ocazii de gol.

Prima dintre acestea ratata de Gnohere in minutul 51 cand, servit ideal de Filip, a trimis pe poarta si Cojocaru a scos cu varful degetelor in corner.

Acelasi Filip a trecut pe langa gol in minutul 58 la o reluare de cap deviata in corner de Boboc.

Rusescu, jucator intrat in locul lui Gnohere, a ratat si el singur cu Cojocaru in minutul 72.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălaşa, J. Morais – Nedelcu (Roman ’46), L. Filip – D. Man (Jakolis ’83), Tănase, F. Coman – Gnohere (Rusescu ’65). Antrenor: Nicolae Dică;

FC Viitorul: Cojocaru – Boboc (Ciobanu ‘78), Mladen, Ghiţă, De Nooijer – Achim, Artean, Vînă – I. Hagi, Voduţ (Houri ’71), Drăguş (Iacob ’46). Antrenor: Gheorghe Hagi;

Cartonaşe galbene: Nedelcu ’19, Tănase ’54, J. Morais ‘80 / Achim ’46, Ghiţă ‘70;

Arbitru: Marius Avram.



FCSB se apropie de liderul CFR Cluj dupa 2-0 cu Viitorul