Liga 1

FCSB s-a impiedicat in propria neputinta la Calarasi

Sursă foto: facebook.com/afcdunarea

Gigi Becali l-a schimbat pe Nicolae Dica dupa ultimul meci al anului 2018, infrangerea cu CFR Cluj, si l-a instalat in loc pe Mihai Teja, insa FCSB a aratat la Calarasi mai rau decat o facuse in partida contra campioanei.

Echipa bucuresteana n-a reusit sa treaca de a 12-a clasata si partida s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, un rezultat influentat de o gafa a portarului Balgradean.

Man deschisese scorul in minutul 16 cu un sut din afara careului si FCSB se arata in controlul partidei. Un joc la trecerea timpului din partea vicecampioanei, apoi a venit egalarea din minutul 22 si oamenii lui Teja si-au pierdut complet busola.

Balgradean a ratat o degajare simpla trimitand in picioarele unui adversar, mingea a ajuns rapid la Mediop care a trecut de Planic ca de un jalon iesit in cale si apoi l-a invins usor pe portarul stelist.

Golul de 1-1 le-a dat aripi celor de la Calarasi, jucatorii lui Dan Alexa prinzand mai mult curaj in duelurile unu contra unu pentru balon.

In minutul 45 Calarasiul a ratat prin Mediop o mare ocazie de gol, Balgradean intervenind decisiv la o faza unu contra unu.

La cinci minute dupa pauza Man a ratat singur cu Calancea din pozitie ideala, fiind singurul jucator de la FCSB care s-a ridicat la nivelul asteptarilor unei echipe cu pretentii la titlu.

FCSB a controlat teritorial jocul in partea secunda, insa vicecampioana a macinat in gol si nu s-a apropiat de gol decat in prelungiri cand Gnohere a ratat incredibil cu capul din patru metri reluand peste poarta.

Pentru Dunarea Calarasi este primul punct obtinut dupa sase meciuri pierdute la rand.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Calancea - Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Ben Djemia (A. Omrani '65) - Honciu, Bourceanu (Simion '59), Ammari (Munteanu '75), Mendy - Mediop, Souda. Antrenor: Dan Alexa;

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Filip, Junior Morais - Nedelcu, Stoian (Matei '51) - Man, Tănase (Gnohere '67), Fl. Coman – Rusescu (Moruţan '58). Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Bourceanu ‘40, Honciu '42 / Stoian ’36, Junior Morais ‘42, Benzar '45, Moruţan '63, Nedelcu '86

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



FCSB s-a impiedicat in propria neputinta la Calarasi