Liga 1

FCSB s-a batut singura la Giurgiu cu Astra

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Cu un antrenor interimar pe banca si nu mai putin de patru debutanti in primul 11, FCSB si-a dat cu stangul in dreptul la Giurgiu, unde a fost invinsa de Astra lui Dan Alexa, cu 2-1 (1-1).

Meciul a inceput practic cu o super executie a lui Alibec din lovitura libera, mingea fiind blocata in extremis de o parada pe masura din partea lui Vlad.

Anterior cei de la FCSB au reclamat un hent in careu la Dima din centrarea lui Soiledis pentru polonezul Glikewicz.

In minutul 20 fundasul Balasa a gafat incredibil la faza care a dus la deschiderea scorului. Alibec a continuat cu Valentin Gheorghe si acesta a scuturat plasa cu un sut din marginea careului.

Doar opt minute s-au bucurat giurgiuvenii de avantaj, FCSB egaland prin sutul lui Oaida deviat cu sansa in poarta aparata de Kitanov.

Balasa a platit cu locul in teren pentru gafa de la golul Astrei si a fost schimbat inaintea pauzei cu Vina.

Ironie a sortii, tocmai Vina a gresit flagrant la golul de 2-1 marcat in partea secunda de Alibec, pasand practic la adversar in marginea propriului careu!

O parte secunda in care FCSB si-a pierdut complet busola si doar sutul lui Coman din lovitura libera in minutul 82 poate fi trecut la capitolul ocazii.

FCSB ajunge la a treia infrangere consecutiva in toate competitiile si traverseaza cea mai neagra perioada din ultimii ani. Poate din mandatul lui Mirel Radoi echipa bucuresteana n-a mai trecut printr-o asemenea pasa neagra.

Astra leaga doua victorii si urca in coasta echipelor din fruntea clasamentului.

Caseta tehnica

Astra: Kitanov - Carneiro, Dima, Graovac, Radunovici - Crepulja, Biceanu, V. Gheorghe - Răduţ (Fl. Matei '62), Alibec (Tounkara '90+1), Stahl (Begue '46). Antrenor Dan Alexa.

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Planici, Bălaşa  (Vînă '40), Soiledis - Ov. Popescu, I. Cristea, Oaidă (Fl. Coman. 62) - Moutinho, Gikiewicz (Fl. Tănase '46), Panţîru. Antrenor Vergil Andronache.

Cartonaşe galbene: Graovac '57, V. Gheorghe '68, David Bruno '81 / Ov. Popescu '50, Moutinho '87, Coman '90.

Arbitru: Istvan Kovacs.FCSB s-a batut singura la Giurgiu cu Astra