Liga 1

FCSB revine pe primul loc dupa victoria cu Dunarea Calarasi

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a castigat, duminica seara, intalnirea cu Dunarea Calarasi, scor 2-0 (2-0), intr-o partida din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano.

Un succes in urma caruia echipa pregatita de Nicolae Dica acumuleaza 18 puncte si revine pe primul loc al clasamentului.

Oaspetii au inceput mai bine si dupa doar 31 de secunde Mediop ramanea singur cu portarul Balgradean in pozitie ideala de finalizare. Portarul stelist s-a opus sutului si tabela se pastra in echilibru.

Asa am trait FCSB - Dunarea Calarasi 2-0

FCSB a deschis scorul prin Man in minutul 7, acesta invingandu-l pe Straton din a doua incercare, dupa ce portarul celor de la Calarasi reusea sa blocheze reluarea cu capul din prima faza.

Mare sansa de gol pentru Dunarea Calarasi in minutul 33 la sutul lui Keita care a ocolit de putin poarta stelista.

Ocazie si la cealalta poarta imediat dupa cu Rusescu ramas singur cu Straton, apoi Tanase n-a reusit sa gaseasca poarta.

Cei doi au fost protagonistii fazei care a dus, in minutul 45, la golul marcat de Tanase din lovitura de la 11 metri.

Tanase avea sa fie oprit la cabine si in locul lui a inceput repriza secunda Gnohere, insa cea mai mare ocazie a partii secunde avea sa le apartina oaspetilor la reluarea lui Mediop in bara.

FCSB a invatat din lectia meciului cu Botosani, precedenta partida disputata “pe teren propriu” la Voluntari si a tinut de avantajul de doua goluri pana la finalul intalnirii.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, A. Stan - Nedelcu, O. Popescu - D. Man, F. Tănase (Gnohere ’46), F. Coman (Teixeira ’79) – Rusescu (Moruţan ’59). Antrenor:  Nicolae Dică

Dunărea Călăraşi: Straton - Tenea, Dobrosavlevici, Wallace, Ispas - Cucu, Puşcaş (Alexandru ’78) – Kanda (Bourceanu ’90), Pană, Keyta (Munteanu ’68) – Mediop. Antrenor: Dan Alexa

Cartonaşe galbene: Moruţan ’61 / Keyta ’18, Kanda ’57, Ispas ’60, Dobrosavlevici ’74, Pană ‘86

Arbitru: Ionuţ Coza.



FCSB revine pe primul loc dupa victoria cu Dunarea Calarasi