Liga 1

FCSB revine pe locul doi si se apropie la trei puncte de CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

In ultimul meci al etapei a 23-a echipa FCSB a castigat pe teren propriu, scor 3-0 (2-0), partida cu Hermannstadt.

Un rezultat care o readuce pe FCSB in pozitia secunda a clasamentului la doar trei puncte distanta de liderul CFR Cluj.

Meciul de pe Arena Nationala a inceput practic de la 1-0 pentru gazde, dupa ce capitanul vizitatorilor Dalbea a deviat in propria poarta o minge trimisa de Man in fata portii.

Era doar minutul 3 si FCSB avea parte de un start ideal de partida, iar dupa alte 13 minute Benzar a centrat de pe dreapta si Hora a spart gheata in tricoul ros-albastru punctand pentru 2-0.

Prima ocazie a oaspetilor a venit abia in minutul 32, cand Dumitriu a trimis periculos si mingea s-a scurs putin pe langa poarta.

Cu cinci minute inaintea pauzei Tanase l-a driblat pe Cabuz in doua randuri si a sutat in cele din urma in plasa laterala.

Cea mai mare ocazie a celor de la Hermannstadt a fost ratata la trei minute dupa pauza. Centrare din corner si Stoica a reluat periculos pe poarta, Balgradean intervenind salvator cu o mana.

FCSB a inchis tabela in minutul 90 prin Teixeira, jucator care a indeplinit o simpla formalitate la centrarea lui Benzar de pe flancul drept.FCSB revine pe locul doi si se apropie la trei puncte de CFR Cluj