Liga 1

FCSB revine pe loc de playoff dupa victoria cu FCU 1948

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Echipa pregatita de Mihai Pintilii a castigat duelul cu FCU 1948, din etapa a 18-a, cu 2-0.

Un rezultat pe care cei de la FCSB si l-au asigurat inca dinaintea pauzei in urma reusitelor lui Octavian Popescu si Dawa.

Renascut in mandatul interimar al lui Mihai Pintilii, decarul celor de la FCSB a deschis scorul cu un sut spectaculos din afara careului, in minutul 4.

Echipa bucuresteana si-a dublat apoi avantajul dupa o faza fixa de la coltul terenului. Aparut in sase metri, fundasul central Dawa a impins mingea in poarta cu pieptul.

FCSB a bifat a sasea victorie in ultimele sapte meciuri de campionat si urca pe locul sase in clasament, la egalitate de puncte cu Hermannstadt (echipa de pe locul cinci) si Petrolul (echipa de pe locul sapte).

Echipa FCU 1948 ajunge pe locul 15, penultimul in ierarhie, dupa a treia infrangere consecutiva si al cincilea esec in ultimele sase etape.

Oltenii n-au mai castigat in campionat de la 1-0 pe teren propriu cu Rapid, pe 10 septembrie.

Meciul de la Craiova n-a beneficiat de arbitraj video, masina cu echipamentul tehnic necesar pentru VAR avand o problema pe circuitul de alimentare cu energie electrica.

Caseta tehnica

FCU 1948: Popa - R. Negru (Sidibe 75), Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah (van Durmen 46), V. Achim - G. Ganea (Bauza 46), Baeten (Blănuţă 83), Bahassa - A. Chiţu (G. Iancu 60). Antrenor: Nicolo Napoli.

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Fl. Coman 89), Ad. Şut, Oaidă – Cordea (Nikolov 89), Omrani (Miculescu 56), Oct. Popescu (Edjouma 80). Antrenor: Mihai Pintilii.

Cartonaşe gabene: Huyghebaert 81 / Oaidă 79.

Arbitri: Petrescu Radu - Grigoriu Mircea Mihail, Marica Mihai Marius.



FCSB revine pe loc de playoff dupa victoria cu FCU 1948