Liga 1

FCSB ramane invincibila pe terenul Botosaniului

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

A sasea victorie la rand obtinuta de FCSB in deplasare cu FC Botosani a fost obtinuta, duminica seara, cand gruparea ros-albastra s-a impus, cu 3-1, intr-un meci din etapa a 20-a in Liga 1 Betano.

Gnohere a deschis scorul in minutul 13 cu o reluare simpla din cativa metri la mingea pasata ideal in fata portii de Romario Benzar.

Fostul stelist Golofca, trimis inapoi la Botosani dupa doar cateva luni in rosu si albastru, s-a razbunat pe fosta lui echipa in minutul 23, restabilind egalitatea cu un sut in forta dupa o actiune in viteza.

FCSB avea sa intre in avantaj la cabine dupa ce, in minutul 38, Filip a marcat cu un sut din interiorul careului. Totul a pornit de la o minge pierduta in propria jumatate de Karaboue.

Doua mari ocazii au ratat cei de la Botosani in partea secunda. Mai intai Rodriguez in minutul 68, cand mingea trimisa de sud-american a lovit transversala, pentru ca la trei minute distanta acelasi jucator sa-l puna in dificultate pe Balgradean cu un sut din lovitura libera.

Stelistii si-au facut finalul de partida linistit dupa reusita de 3-1 trecuta in contul lui Rusescu. Intrat in partea secunda in locul lui Gnohere, fostul golgeter al Ligii 1 a lobat mingea spectaculos in poarta, dupa ce Morutan ratase singur cu Fraisl.

Trei puncte mari pentru FCSB, formatie care o egaleaza in clasament pe CFR Cluj. Campioana joaca luni in deplasare cu Viitorul, apoi sambata FCSB si CFR Cluj se infrunta in meci direct pe Arena Nationala.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Fraisl - Patache, Burcă, Miron, Soiledis – Rodriguez (Ongenda ’72), Karaboue - Fabbrini, Levente Fulop, Golofca – Trujic. Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: Bălgrădean – Benzar (Roman ’46), Planic, Bălaşa, Stan - Jr. Morais, Filip - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Moruţan ’76) – Gnohere (Rusescu ’66). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Fabbrini ’28, Miron ’40 / Coman ’52, Stan ’60, Roman ’70, Man ‘85

Arbitru: Marcel Bîrsan.



FCSB ramane invincibila pe terenul Botosaniului