Liga 1

FCSB – Poli Iasi 3-1. Primul gol pentru Octavian Popescu la 18 ani!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB si-a respectat statutul de favorita in duelul cu Poli Iasi, ultima clasata, meci din etapa a 20-a in care Octavian Popescu a marcat primul sau gol in CASA Liga 1.

FCSB a sufocat-o pe Poli Iasi in primele minute, avand o mare ocazie de gol in minutul 8 la sutul lui Tanase care a ocolit de putin poarta.

Oaspetii Arenei Nationale au reusit sa reziste asaltului din debut si au echilibrat partida, astfel ca cei de la FCSB au parut ca intra intr-o criza in ceea ce priveste inspiratia pe faza ofensiva.

Golul de 1-0 marcat de Tanase in minutul 25 a venit sa spulbere apatia care se instalase in jocul gazdelor.

Octavian Popescu a ridicat mingea peste intreaga aparare a oaspetilor si Tanase a punctat cu un sut din interiorul careului.

Un gol care i-a descatusat pe cei de la FCSB pe faza ofensiva pana la pauza echipa lui Anton Petrea ratand nu mai putin de trei mari ocazii.

Coman l-a testat pe Branescu in minutul 29 cu un sut din marginea careului, pentru ca trei minute mai tarziu portarul lui Poli Iasi sa apere intr-o situatie unu contra unu cu Octavian Popescu.

Jucatorul de 18 ani de la FCSB a mai avut o sansa mare de a marca in minutul 34, cand sutul trimis din afara careului a fost respins de Branescu.

In finalul reprizei acelasi Octavian Popescu, noua perla a FCSB, a trimis putin pe langa poarta.

La sase minute dupa reluare oaspetii au dat lovitura prin Popadiuc, un fost jucator legitimat la ros-albastri.

Acesta a trimis in poarta o minge respinsa in fata de Vlad la sutul lui Cabral. Totul a pornit de la o aruncare de la margine.

Poli Iasi a fost aproape de golul doi in minutul 60 la sutul lui Cabral din interiorul careului.

FCSB a revenit la conducere in minutul 67 dupa sutul senzational trimis de Morutan din afara careului. Un stang in forta care s-a dus sub transversala din partea unui jucator intrat in debutul partii secunde.

Octavian Popescu, 18 ani, a inchis tabela in minutul 90 cu un sut din interiorul careului.

Meciul a fost marcat de doua erori de arbitraj. FCSB n-a primit penalty la un fault in careu asupra lui Olaru.

Miron a fost iertat de eliminare pentru un fault cu talpa pe tendonul lui Duranovic.

FCSB isi consolideaza primul loc in clasament, cu 45 de puncte.

Poli Iasi ramane pe ultimul loc in asteptarea unui nou antrenor.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut (Moruţan ’46), Oaidă (Simion ’59) – Oct. Popescu, Fl. Tănase (Buziuc ’90), Coman. Antrenor: Anton Petrea.

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu (Vega ’74), Baxevanos, Buşu – Moisa (Flores ’13), R. Popa (Mihalache ’68), Passaglia – Rodny Lopes (Vanzo ’68), Duranovic, Mensah (Popadiuc ’46).

Cartonaşe galbene: Miron ’69 / Popa ’45, Flores ’62, Popadiuc ‘88.

Arbitru: Marian Barbu.



FCSB – Poli Iasi 3-1. Primul gol pentru Octavian Popescu la 18 ani!