Liga 1

FCSB pierde primele puncte in noul sezon de Liga 1

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Sepsi Sf.Gheorghe a blocat-o pe FCSB, luni seara, in ultimul meci al etapei a 2-a din Liga 1.

Asa am trait Sepsi - FCSB 0-0

Un 0-0 care a convenit formatiei din Covasna daca ne raportam la numarul de ocazii si la bucuria jucatorilor pregatiti de Csaba Laszlo.

FCSB a dominat jocul in special in partea secunda, atunci cand bucurestenii au ratat mari ocazii de a marca, dupa ce in prima parte Vina a trimis mingea in bara.

Tanase a scapat singur cu portarul in minutul 69 si a fost blocat in momentul sutului. Apoi, 11 minute mai tarziu, Hora a ratat si el deschiderea scorului cu o reluare din intoarcere.

Faza controversata in minutul 85, cand gazdele au solicitat penalty la o cadere a lui Simonovski in duel cu Planic si Balgradean.

O noua sansa de gol pentru FCSB in minutul 88 la pasa lui Salomao pentru Coman, acesta din urma sutand in plasa laterala.

Ultima ocazie a apartinut de asemenea oaspetilor dupa o patrundere spectaculoasa a lui Salomao. Acesta a scos mingea in centru si Sepsi a avut noroc ca la finalizare s-a aflat Cristea. Sut modest de fundas care a trecut pe langa poarta.

Caseta tehnica

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Barisic, Florin Ştefan - Vaşvari - Hamed (Simonovski '67), Flores (Ştefănescu '90+4), Fulop (Velev '61), Konongo - Carnat. Antrenor: Lazslo Csaba;

FCSB: Bălgrădean - Ovidiu Popescu, Cristea, Planic, Bălaşa (Nedelcu '46) - Vînă, Filip, Oaidă (Salomao '71) - Man (Coman '46), Hora, Tănase. Antrenor: Bogdan Andone;

Cartonaş galben: Velev '86, Niczuly '90+4;

Iulian Călin (arbitru).



FCSB pierde primele puncte in noul sezon de Liga 1