Liga 1

FCSB obtine prima victorie din playoff

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a castigat, duminica seara, in deplasare pe terenul celor de la Astra Giurgiu, cu 2-0, un scor stabilit inca din prima repriza.

Serios sifonati dupa infrangerea suferita etapa precedenta pe teren propriu cu Viitorul, ros-albastrii au facut o prima repriza foarte buna la Giurgiu si nu au lasat-o pe Astra sa miste in front.

Gnohere a deschis scorul in minutul 29 cu o reluare din cativa metri, dupa ce tot el il pusese la incercare pe Lazar cu o lovitura de cap la centrarea ideala oferita de Benzar.

Asa am trait Astra - FCSB 0-2 in playoff

Primul gol al Bizonului in acest an dupa ratarile uriase pe care acesta le-a avut la Calarasi in sezonul regular si cu Viitorul in playoff.

Trei minute mai tarziu fundasul Iulian Cristea a marcat primul sau gol in tricoul ros-albastru dupa o centrare din corner.

Man putea inchide meciul din minutul 53, daca nu rata singur cu porta goala in fata dupa o interceptie in careul advers asupra lui Bejan.

A urmat cea mai buna perioada de joc a gazdelor, cand Cestor a ratat ocazia care o putea readuce pe Astra in meci. Sutul acestuia a intalnit bara!

FCSB l-a pierdut pe Benzar, accidentat, si in cele din urma a supravietuit iuresului giurgiuvenilor cu introducerea lui Balasa in centrul defensivei si avansarea lui Cristea in linia de mijloc.

Man a ratat din nou in minutul 67 cu dreptul din cativa metri, faza la care portarul Lazar s-a remarcat cu o interventie decisiva.

Echilibrul numeric s-a rupt din minutul 73, cand Bejan a primit al doilea galben pentru o talpa pusa lui Man la centrul terenului.

Denis Alibec si-a facut revenirea la Astra pentru ultimele 18 minute, dar acesta nu a iesit cu nimic in evidenta neavand vreo ocazie.

Caseta tehnica

Astra: Lazar - Erico Da Silva, Bejan, Cestor - Butean, Mrzljak, Pires (N. Roşu '46),  Moise -  Llullaku, Hambo (Begue '46), V. Gheorghe (Alibec '72). Antrenor Costel Enache;

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar (M. Roman '50), Planici, Cristea, J. Morais - L. Filip, Teixeira - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Bălaşa '66) - Gnohere (Hora '86). Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Bejan '7 şi '74, Pires '20, Butean '47 / Morais '12, Tănase '76, Roman '77

Cartonaş roşu: Bejan '74

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



FCSB obtine prima victorie din playoff