Liga 1

FCSB, noul lider al campionatului dupa 4-1 cu Viitorul

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Schimbare de lider in Liga 1 Betano dupa meciul castigat de FCSB in deplasare cu Viitorul, scor 4-1 (1-0), duminica seara, in etapa a 6-a.

Un meci dezechilibrat dupa eliminarea dictata de centralul Istvan Kovacs impotriva lui Ghita in minutul 5 la un fault in postura de ultim aparator comis asupra lui Coman. O decizie acoperita de regulament.

Asa am trait Viitorul - FCSB 1-4

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 45 si a venit dupa o faza creata de Raul Rusescu. Acesta a saltat mingea peste Tiru apoi l-a lobat pe Buzbuchi iesit in intampinare. Mingea a lovit transversala si a revenit in fata portii, Coman indeplinind o simpla formalitate.

La doua minute dupa pauza Buzbuchi s-a opus salvator la lovitura de cap trimisa de Nedelcu dupa o centrare din corner.

Man a majorat avantajul celor de la FCSB in minutul 52 dupa o faza colectiva care l-a avut in prim plan pe acelasi neobosit Rusescu.

Intr-un moment de apatie a jocului Viitorul a redus din diferenta in minutul 71 prin Vina, jucator care a profitat de o minge pierduta de Tanase in propria jumatate si l-a lobat pe Vlad iesit in intampinare.

Doua minute mai tarziu Viitorul a trecut pe langa egalare la sutul lui Ianis Hagi din afara careului. Portarul Vlad s-a opus cu o mana salvatoare.

Intrat in partea secunda, Daniel Benzar a adus linistea pentru FCSB in minutul 82 cu un gol inscris de langa bara a doua la centrarea oferita de Jakolis.

Rusescu si-a incununat cea mai buna evolutie de la revenirea in tricoul ros-albastru cu un gol marcat in minutul 89. Un sut fara preluare la coltul lung care a amintit tuturor de fostul golgeter al Ligii 1.

Ambele echipe si-au pierdut portarii titulari in meciul de duminica seara. Mai intai a cedat Cojocaru de la Viitorul schimbat dupa 32 de minute, pentru ca in partea secunda Balgradean de la FCSB sa acuze si el o accidentare fiind inlocuit cu Vlad in minutul 63.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru (Buzbuchi ’33) - Lima, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş (Houri ’64), Măţan (Boboc ‘14). Antrenor: Gheorghe Hagi;

FCSB: Bălgrădean (Vlad ’64) - Jakolis, Nedelcu, Filip, J. Morais - Ov. Popescu, Qaka - Man, Fl. Tănase (D. Benzar ’72), Coman (Moruţan ’46) – Rusescu. Antrenor: Nicolae Dică;

Cartonaşe galbene: Măţan ’14, Houri ‘85 / Filip ‘8, Nedelcu ‘45+4, Ov. Popescu ’69, J. Morais ’78, Qaka ’78;

Cartonaş roşu: Ghiţă ‘5;

Arbitru de centru: Istvan Kovacs.



FCSB, noul lider al campionatului dupa 4-1 cu Viitorul