Liga 1

FCSB – Mioveni 3-0. Victorie obtinuta cu 13 jucatori pe foaia de joc

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Confruntata cu un adevarat focar de covid si numeroase indisponibiliti, FCSB a obtinut trei puncte mari in duelul cu CS Mioveni, partida disputata in exil la Buzau, in etapa a 12-a din CASA Liga 1.

Un meci marcat de eliminarea lui Alexandru Buziuc de la oaspeti in finalul primei reprize.

Jucatorul cedat in vara de FCSB la Mioveni a incasat doua galbene si a luat mai devreme drumul vestiarelor.

Dupa o prima repriza in care raportul ocaziilor a fost favorabil oaspetilor partea secunda a debutat cum nu se poate mai bine pentru FCSB.

Echipa bucuresteana a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri, in minutul 56, prin Florin Tanase, jucator revenit dupa o accidentare.

Ioan Dumiter si-a trecut apoi in cont primul sau gol in tricoul celor de la FCSB, in minutul 65, la o faza in care Claudiu Keseru s-a aflat intr-o pozitie de offside nesemnalizata de la margine.

Ramas in pozitie de finalizare, Keseru a fost blocat de portarul Iustin Popescu. Mingea a ramas in apropierea acestuia, dar Dumiter a fost mai rapid si a impins-o in poarta prin alunecare.

Keseru a inchis tabela, in minutul 70, cu un sut spectaculos din interiorul careului aproape de vinclu.

Cu doar doi jucatori pe banca de rezerve dintre care un portar, FCSB a efectuat singura schimbare in minutul 80, cand Alexandru Musi a intrat in locul lui Ianis Stoica.

La partida disputata la Buzau au asistat aproximativ 1.200 de spectatori. Printre acestia si un mic grup de sustinatori ai ros-albastrilor.

In absenta antrenorului Edward Iordanescu, bolanv de covid, pe banca celor de la FCSB a stat Eugen Nae.

FCSB urca pe locul doi in clasament, cu 24 de puncte.

Mioveni ramane la cota 11 in dreptul punctelor si se pastreaza deocamdata in pozitia a 12-a.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad – Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – I. Stoica (Musi ’80), Keşeru, Dumiter. Rezerve: Târnovanu, Musi. Antrenor: Eugen Nae.

CS Mioveni: Popescu – Garutti, Scarlatache (Şerbănică ’75), Burnea – Oancea (Radescu ’83), Dat (Ciucureanu ’61), Vereş, L. Dumitriu (Cierpka ’83), Buziuc – Rusu, Cristea (Blănaru ’61). Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaşe galbene: Musi ’90 / Buziuc ’29, ‘45+1.

Cartonaş roşu: Buziuc ‘45+1.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Valentin Avram, Marius Cristian Marchidanu – Marian Barbu.



FCSB – Mioveni 3-0. Victorie obtinuta cu 13 jucatori pe foaia de joc