Liga 1

FCSB mentine suspansul in lupta pentru titlu dupa 2-0 la Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Echipa FCSB a castigat, duminica seara, in deplasare confruntarea cu U Craiova 1948 CS, scor 2-0 (1-0), partida care a contat pentru etapa a 8-a din playoff. Un succes care apropie echipa bucuresteana la doua puncte de liderul CFR Cluj, formatie care joaca luni seara in deplasare cu Astra Giurgiu.

Craiova a dominat inceputul meciului si a presat-o puternic pe FCSB in propria jumatate. Oaspetii si-au facut simtita prezenta in careul lui Pigliacelli in minutul 13 la patrunderea lui Man. O faza oprita de Fedele printr-un tackling de manual.

In minutul 14 oaspetii l-au pierdut pe Gnohere, iesit din joc din cauza unor probleme musculare. Sase minute mai tarziu Craiova rata o importanta sansa de gol la sutul lui Mihaila respins de Planic de pe linia portii.

Asa am trait Craiova - FCSB pentru locul doi in playoff

Dupa alte doua minute Cicaldau a trimis pe langa poarta dintr-o pozitie favorabila, apararea celor de la FCSB clatinandu-se din ce in ce mai tare.

Apoi, contrar cursului jocului, Coman a obtinut lovitura de la 11 metri dupa o intrare rudimentara a lui Donkor demna de Cupa Africii pe Natiuni.

Tanase a transformat cu sut pe centrul portii si din minutul 34 cei de la FCSB preluau conducerea pe tabela de marcaj.

In minutul 44 gazdele au ratat de putin egalarea la sutul lui Mihaila respins cu o mana de Balgradean.

Acelasi Mihaila avea sa rateze si prima ocazie a reprizei secunde in minutul 48, cand a incercat o foarfeca laterala deviata in corner de Morais.

Sansa mare de gol ratata de Man pe contraatac in minutul 59 cand, singur cu portarul, jucatorul de la FCSB a incercat o scarita de efect, dar nu a reusit decat sa se faca de ras prin ratarea executiei.

Craiova a trecut din nou pe langa egalare in minutul 69 la patrunderea lui Mihaila in stanga. Mingea trimisa de acesta in fata portii a fost ratata de putin de Meza Colli.

La ultima faza a meciului FCSB a inchis tabela prin Man, jucator care a inscris cu un sut pe jos din interiorul careului. Roman a avut o contributie majora prin castigarea unui duel aerian in marginea careului advers.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (Meza Colli ’68), Fedele (Baicu ’85), Mihăilă – A. Cristea (Fortes ’46). Antrenor: Corneliu Papură.

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, M. Bălaşa (Teixeira ’82), Planic, Morais - I. Cristea, Filip - D. Man, F. Tănase, F. Coman (Roman ’73) – Gnohere (Hora ’16). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Dimitrov ’11, Donkor ’32, Kelic ’33, Pigliacelli ’34, Bancu ’63, Mihăilă ‘86 / Planic ’20, Hora ’33, Benzar ’36, Coman ’58, Morais ’69, Filip ‘88;

Arbitru: Istvan Kovacs.



FCSB mentine suspansul in lupta pentru titlu dupa 2-0 la Craiova