Liga 1

FCSB invinge Sepsi in conditii de iarna autentica

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Intr-un mod greu de explicat FCSB si Sepsi Sf.Gheorghe au dat adevarate lupte pe terenul inghetat al Arenei Nationale, stadion care a costat 240 de milioane de euro si care duminica seara a aratat ca un urias inghetat.

Un 2-0 pentru FCSB apropiat prin golurile din repriza secunda, insa ramanem cu impresia generala ca organizatorii n-au facut tot ce trebuia pentru a asigura conditii optime. Instalatia de incalzire a terenului a parut ca nu functioneaza, iar acoperisul Arenei Nationale a ramas netras, ceea ce a dus la depunerea unui strat de zapada care a ingreunat circulatia balonului.

Sepsi a dominat prima repriza si a ratat cele mai mari ocazii, trei la numar. Vlad s-a remarcat la doua dintre faze cand a scos in situatii iminente de gol. Mai intai la patrunderea lui Patrick Petre din minutul 33 si apoi la mingea lui Hamed.

Acesta din urma a intrat in debutul meciului dupa ce titularul Kuku a parasit terenul puternic comotionat dupa o lovitura incasata de la propriul coechipier Petrovikj. Au fost momente de uluiala pe stadion pana cand medicii prezenti pe cele doua Ambulante au reactionat pentru a oferi primul ajutor.

Din cauza terenului greu si cei de la FCSB au avut de suferit, Cristi Tanase parasind terenul accidentat dupa doar 26 de minute.

FCSB n-a avut nicio ocazie intr-o prima repriza in care oamenii lui Dica au parut ca n-au scapat inca de cosmarul de la Roma.

Budescu a intrat in debutul partii secunde si a creat practic fazele de le cele doua goluri.

Mai intai a centrat la reusita de 1-0 in minutul 63, o minge pe care Viera a reluat-o cu capul nefericit in propria poarta.

Un gol cazut din nimic si care a avut menirea de a dezgheta tabela si jocul celor de la FCSB.

Sepsi a ratat egalarea prin Dalmau in minutul 81 si, cinci minute mai tarziu, Man a facut 2-0 dupa o faza colectiva in trei cu pasa lui Budescu pentru Coman si mingea pusa de acesta pe tava pentru reusita lui Man.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Benzar, Planici, Bălaşa (Budescu '46), Momcilovici - Pintilii, Filip (Morais '55) - Cr. Tănase (Man '27), Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere. Antrenor Nicolae Dică;

Sepsi: Râmniceanu - Martinez, Viera, Jure, Daisuke - Ghinga, Petrovikj - Rodriguez (Ross '70), Tandia, P. Petre (Oliveira '54) - Kuku (Yasin Hamed '23). Antrenor Eugen Neagoe.

Cartonaş galben: Rodriguez '40

Arbitru: Iulian Călin.



FCSB invinge Sepsi in conditii de iarna autentica