Liga 1

FCSB invinge Craiova si ramane in lupta pentru titlu

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Pentru a doua oara in decurs de doar cateva saptamani, FCSB a invins-o pe U Craiova 1948 CS, cu 3-2, pe Arena Nationala. De aceasta data s-a jucat pe puncte mari si echipa bucuresteana trece in fata oltenilor revenind pe locul doi la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

FCSB a deschis repede scorul, in minutul 8, prin Hora, jucator care a dovedit inca o data un excelent simt al portii la pasa oferita pe jos de Junior Morais.

Craiova a replicat taios in minutul 21 prin Bancu pe flancul stang, mingea a ajuns la Fortes si bara l-a salvat pe Balgradean.

Ros-albastrii au balbait mingea in propriul careu si in cele din urma Ovidiu Hategan a acordat lovitura de la 11 metri pentru olteni la faultul comis de Teixeira asupra lui Barbut.

Bancu a transformat cu un sut sigur pentru 1-1 in minutul 23. Asa am trait FCSB - Craiova 3-2 in playoff

Doar sase minute au stat la egalitate cele doua echipe, Man aducand-o pe FCSB in avantaj cu o reluare din fata portii la o minge care i-a venit norocos din Tiago Ferreira.

Craiova avea sa egaleze pentru a doua oara in prelungirile primei reprize dupa o faza pornita din margine. Pintilii nu s-a inteles cu Balgradean si a scos mingea in out, iar de acolo Craiova a creat faza golului de 2-2 marcat de Cicaldau.

Meciul s-a incins si mai tare la zece minute dupa inceputul partii secunde, dupa un gol al ros-albastrilor anulat pentru un offside discutabil.

Benzar a trimis in poarta, stelistii au jubilat pentru ca apoi sa-i sara la gat lui Hategan. Acesta se afla cu mana sus pentru o semnalizare de la margine a asistentului Sebastian Sovre. O faza pe care doar VAR-ul ar fi putut sa o elucideze fara discutii.

In cele din urma FCSB a trecut din nou la conducere in minutul 76 dupa o faza rapida dezvoltata in flancul stang prin urcarea lui Morais. Acesta a centrat ideal pentru reluarea lui Gnohere cu capul pentru 3-2.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Coman ’70), Filip - Man, Tănase, Teixeira (Gnohere ’50) – Hora (Nedelcu ’90). Antrenor: Mihai Teja;

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Acka (Kelic ’88), Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mihăilă (Bic ’62), Drăghici (Cristea ’74) – Fortes. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Planic ‘90+2 / Bancu ’14, Mateiu ’53, Bărbuţ ‘90+2;

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



FCSB invinge Craiova si ramane in lupta pentru titlu