Liga 1

FCSB invinge categoric Astra in primul meci oficial din noul an

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

In ultima partida a etapei a 16-a din CASA Liga 1, FCSB a invins-o pe Astra Giurgiu fara drept de apel, cu 3-0 (0-0).

Giurgiuvenii au rezistat mai bine de o repriza in disputa programata pe Arena Nationala, insa masina de fotbal a FCSB a facut in cele din urma diferenta.

La 0-0, in prima repriza fiecare dintre echipe a ratat cate o mare ocazie.

FCSB a avut o bara la sutul lui Coman din minutul 11, dupa care portarul Vlad s-a opus senzational la reluarea lui Radut din sase metri, in minutul 25.

Deschiderea scorului s-a produs tarziu, cu 12 minute inaintea finalului, cand Man a reluat imparabil cu capul sub transversala din centrarea lui Radunovic, fostul echipier al Astrei Giurgiu.

Un gol care a zdruncinat increderea giurgiuvenilor, pana la final FCSB fiind de neoprit pe teren.

Tanase a majorat avantajul ros-albastrilor dupa doar trei minute de la deschiderea scorului cu un sut la coltul lung din pasa lui Coman.

Acelasi Tanase isi trecea in cont dubla in minutul 88 cu o executie de antrenament din pasa formidabila oferita de Octavian Popescu.

FCSB isi mentine primul loc in clasament, cu 37 de puncte, ajungand la 40 de goluri marcate in actuala editie de campionat.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Creţu (Ov. Popescu '46), Cristea, Miron, Radunovic - Simion (Perianu '46), Olaru (Buziuc '75), Oct. Popescu - Tănase (Oaidă '90+3), Man, Fl. Coman. Antrenor: Anton Petrea

Astra: Lazar - Sousa, Graovac, Găman (Montini '71), Bruno - Crepulja - Canadija, Răduţ  (Balaure '80)- Stahl (Riza '71), Budescu, D. Gheorghe (V. Gheorghe '12). Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: O.Popescu '47. Tănase '67 / Găman '64

Arbitri: Marcel Bîrsan – Daniel Mitruţi, Bogdan Gheorghe – Ionuţ Coza.



FCSB invinge categoric Astra in primul meci oficial din noul an