Liga 1

FCSB intrerupe seria negativa cu victorie impotriva Viitorului

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB scapa de ultima pozitie in clasament dupa 2-1 pe teren propriu la Pitesti in fata celor de la Viitorul, intr-un meci din etapa a 8-a in Liga 1.

Asa am trait FCSB - Viitorul

Dupa cinci infrangeri la rand, serie care nu a mai existat din sezonul 1947/48, cei de la FCSB au reusit o victorie extrem de muncita, in conditiile in care au ratat si o lovitura de la 11 metri in prima repriza la scorul de 0-0.

Hora a obtinut penalty-ul la un duel pentru balon cu Iacob in minutul 17, dar portarul Cabuz a reusit sa blocheze sutul lui Vina.

In cele din urma Popa a deschis scorul pentru FCSB in minutul 38 din pasa lui Coman. O faza pornita de la un balon pierdut de Viitorul pe faza de constructie.

Doar sapte minute s-au bucurat cei de la FCSB de avantaj pe tabela. Viitorul a egalat prin Iancu la ultima faza a reprizei cu un sut la coltul lung din interiorul careului.

In partea secunda Viitorul a ratat o mare ocazie in minutul 62, cand Rivaldinho a ramas singur cu portarul si a tras slab in Balgradean.

Trei minute mai tarziu FCSB marca pentru 2-1 prin Gnohere. Centrare din stanga, Tiru a dat pe langa balon si atacantul francez intrat dupa pauza in locul lui Hora a indeplinit o simpla formalitate.

Acelasi Gnohere a ratat incredibil singur cu portarul in minutul 80 din pasa lui Coman. Mingea a lovit bara.

Anterior Coman ratase si el o buna sansa dupa o faza luata pe cont propriu.

Ultima ocazie a apartinut celor de la Viitorul la sutul lui Ciobanu blocat de Balgradean.

FCSB acumuleaza sapte puncte si urca pe locul 10 in clasament, in timp ce Viitorul rateaza sansa de a ajunge pe prima pozitie, acolo unde Gaz Metan Medias ramane lider.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Pintilii, Soiledis, Panţîru - Ov. Popescu, Oaidă, Vînă (Moutinho ’46) – Popa (Roman ‘90+3), Hora (Gnohere ’46), Coman.

FC Viitorul: Căbuz - Mladen, Ţîru, Iacob (Filip ’46), Boboc - Achim, Artean, Houri (De Nooijer ’66) - Iancu, Rivaldinho, Ganea (Ciobanu ‘33).

Cartonaşe galbene: Popescu ’33, Oaidă ’35 / Iacob ’42, Filip ’57, Houri ‘62

Arbitru: Radu Petrescu.



FCSB intrerupe seria negativa cu victorie impotriva Viitorului