Liga 1

FCSB intoarce rezultatul si castiga in deplasare de la Iasi

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Intr-un meci din etapa a 16-a din Liga 1 Betano, FCSB s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Poli Iasi, dupa ce gazdele au deschis scorul.

Flores a deschis scorul in minutul 54 cu un sut din actiune la coltul scurt, o minge care l-a pacalit pe Balgradean.

Doar sapte minute s-au bucurat gazdele de avantaj, FCSB restabilind egalitatea dupa o actiune personala a lui Man. Acesta a primit o minge pe spatiu redus de la Tanase, a patruns in careu si a finalizat cu stangul aproape de vinclu.

Asa am trait Poli Iasi - FCSB 1-2

FCSB a ratat sansa golului de 2-1 dupa doar doua minute, cand Coman a amenintat poarta cu un sut din lovitura libera, mingea muscand din bara transversala.

Acelasi Man avea sa obtina lovitura de la 11 metri pentru FCSB in minutul 76 dupa o patrundere la limita careului. Un penalty pe care Tanase l-a transformat in golul de trei puncte pentru echipa ros-albastra.

FCSB revine pe locul doi dupa acest rezultat si ramane la doua puncte de liderul CFR Cluj.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Bădic (Zaharai '46) - Cioinac - Moussa Sanoh, Platini, Flores (Bekui '78), Panţîru (P. Petre '81) - A. Cristea. Antrenor Flavius Stoican;

FCSB: Bălgrădean - Roman, Bălaşa, Filip, Stan - Teixeira (D. Benzar '83), Nedelcu - Man, Tănase, Coman (Junior Morais '69) - Rusescu (Moruţan '46). Antrenor Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Bădic '28, A. Cristea '73 / Teixeira '16, Bălgrădean '90+1.

Arbitru: Marius Avram.



FCSB intoarce rezultatul si castiga in deplasare de la Iasi