Liga 1

FCSB intoarce rezultatul cu Sepsi si urca aproape de podium

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB a revenit de la 0-1, duminica seara, in meciul disputat pe teren propriu cu Sepsi Sf.Gheorghe si s-a impus in final, cu 2-1.

Un succes prin care trupa pregatita de Bogdan Vintila ajunge la 24 de puncte si urca pe locul patru in clasamentul din Liga 1.

FCSB continua seria pozitiva inceputa dupa eliminarea din Europa League si contabilizeaza al 10-lea meci fara infrangere.

Sepsi a deschis scorul pe Arena Nationala prin Karanovic in minutul 27 dupa o minge respinsa gresit de apararea gazdelor.

Un gol venit contrar cursului jocului, FCSB ratand doua ocazii mari de gol prin Coman.

Acesta a ratat singur cu portarul Niczuly in minutul 11 dupa o faza creata de Pantiru si apoi sase minute internationalul roman a reluat putin pe langa poarta dintr-o alta pozitie favorabila.

Cei de la Sepsi au avut sansele lor. Mai intai prin Fulop al carui sut de la distanta l-a intins pe Balgradean in minutul 10, pentru ca in minutul 15 Karanovic sa nu prinda cadrul portii cu o reluare din sase metri la o centrare din stanga.

Vintila a schimbat cu Man in locul lui Popa la pauza si FCSB a primit o noua viteza pe faza ofensiva.

Egalarea a venit dintr-o lovitura de la 11 metri transformata de Gnohere in minutul 56, pentru ca Tanase sa inscrie golul victoriei patru minute mai tarziu din pasa lui Coman.

Aparitie in careu si reluare din prima pentru decarul ros-albastrilor.

Sepsi contabilizaeza doar a treia infrangere a sezonului in 15 etape.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, I. Cristea, Panţîru - O. Popescu, Oaidă - A. Popa (Man ’46), F. Tănase (Moruţan ’71), F. Coman – Gnohere (Hora ’83).

Sepsi: Niczuly - Kylien, Barisic, Bouhenna, Konongo - Gal-Andrezly (Salli ’65), Velev (Deaconu ’81), Vaşvari, Ştefănescu (Safranko ’71) - Fulop - Karanovic.

Cartonaşe galbene: Popescu ’73, Coman ‘90+2 / Vaşvari ’43, Fulop ’55, Konongo ‘83.

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



FCSB intoarce rezultatul cu Sepsi si urca aproape de podium