Liga 1

FCSB - FC Voluntari (luni, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Etapa a 10-a din Liga 1 se incheie, luni seara, cu duelul dintre FCSB si FC Voluntari.

Cotele CASA Pariurilor: FCSB 1.55| Egal 3.95| Voluntari 7.00

Un meci care sezonul trecut a decis in mare masura lupta pentru titlul in favoarea celor de la CFR Cluj. S-a jucat in penultima etapa a playoff-ului si FC Voluntari obtinea remiza pe Arena Nationala, in conditiile in care FCSB avea nevoie de trei puncte pentru a merge in ultima etapa si a juca cu titlul pe masa contra rivalei din Gruia.

FCSB a inceput slab campionatul, in contrast cu rezultatele din preliminariile Conference League, totul culminand cu obtinerea calificarii in grupele acestei competitii.

Echipa pregatita de Nicolae Dica revine in campionat dupa meciul cu West Ham, pierdut la Londra, cu 1-3. O partida in care FCSB a condus pana in minutul 68, cand a fost egalata dupa un penalty usor acordat gazdelor.

Cu o singura victorie in sapte meciuri de campionat, FCSB are nevoie ca de aer de cele trei puncte in meciul de luni seara.

Apararea s-a dovedit pana acum punctul nevralgic pentru ros-albastri, FCSB incasat 11 goluri in ultimele cinci meciuri oficiale.

Ultimele cinci partide ale celor de la FCSB au avut peste 2.5 goluri.

FC Voluntari vine pe Arena Nationala in criza de rezultate. Nicio victorie in ultimele cinci etape pentru oamenii pregatiti de Liviu Ciobotariu. Ilfovenii au inregistrat doua remize si trei infrangeri, fara a marca vreun gol in ultimele trei partide.

FCSB are trei victorii in ultimele cinci meciuri cu FC Voluntari, celelalte doua partide fiind remiza. In sezonul regular precedent ros-albastrii au castigat cu 4-0 duelul de pe teren propriu.

Echipele de start

FCSB: Tarnovanu - Cretu, Dawa, Tamm, Pantea - Oaida, Edjouma, Olaru - Miculescu, Stoica, Oct.Popescu.

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Achim, Armas, Vlad - Droppa, Rata, Lopes, Costin - Nemec, Damascan.



FCSB - FC Voluntari (luni, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor