Liga 1

FCSB – FC Arges 2-1. Inspiratia lui Iordanescu a facut diferenta

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a obtinut victoria cu FC Arges, dupa ce a fost condusa vreme de cinci minute in meciul disputat, duminica seara, la Buzau, in etapa a 14-a din CASA Liga 1. Cele trei schimbari efectuate de Edi Iordanescu in minutul 60 au inclinat decisiv balanta pe teren si pe tabela de marcaj.

Prima faza controversata a meciului a aparut, in minutul 6, la caderea lui Isfan in careul celor de la FCSB in duel cu Cristea.

Arbitrul a considerat ca nu este vorba de penalty si a dictat doar repunere din sase metri pentru ros-albastri.

FCSB a ratat deschiderea scorului, in minutul 10, la reluarea lui Keseru din interiorul careului. Mingea deviata de Miguel a fost respinsa in extremis de pe linia portii de fundasul dreapta Tofan.

In minutul 14, FCSB a fost din nou aproape de gol. Stoica a centrat din dreapta si Tanase a reluat cu capul spre poarta. Mingea care a prins si gazonul a fost respinsa cu dificultate de portarul Greab.

Sansa buna de gol irosita de FC Arges dintr-o lovitura libera, in minutul 34. Sutul lui Latovlevici a fost deviat in corner de zidul advers.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie pentru FCSB. Budescu l-a lasat pe Stoica singur cu portarul (min.53), insa sutul acestuia spre coltul scurt a fost blocat de portarul Greab. Super interventia goalkeeper-ului de la FC Arges.

Pitestenii au deschis scorul, in minutul 62, prin bulgarul Raynov dupa o lovitura de la coltul terenului. Scapat din marcat de Oaida, mijlocasul de la sud de Dunare l-a invins cu usurinta pe Vlad.

Doar cinci minute s-au bucurat cei de la FC Arges de avantaj pe tabela.

Abia intrat in teren de sapte minute, Octavian Popescu a restabilit egalitatea cu un sut spectaculos la coltul lung dupa o minge venita de la un adversar.

FCSB a preluat conducerea pe tabela, in minutul 71, prin reusita lui Valentin Gheorghe din centrare lui Cretu.

Practic, cei trei jucatori introdusi de Edi Iordanescu din minutul 60 au contribuit decisiv la cele doua goluri.

FCSB acumuleaza 27 de puncte si ramane pe locul al treilea in clasament la un punct in spatele Universitatii Craiova si la noua puncte de CFR Cluj.

Echipa bucuresteana are un meci mai putin disputat, restanta cu Farul.

FC Arges ramane pe locul 9, cu 21 de puncte.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad – Harut (Cretu 60’), Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaida, Tanase (Dumiter 90+2’) – Stoica (Oct.Popescu 60’), Keseru (Sut 88’), Budescu (V.Gheorghe 60’). Antrenor: Edward Iordanescu.

FC Arges: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Musat (Viana 79’) – Meza, Raynov – Isfan, Serban, Latovlevici – Fatai (Dumitrascu 79’). Antrenor: Andrei Prepelita.

Cartonase galbene: Oaida (33’) / Meza (65’), Latovlevici (83’), Raynov (90+1’), Serban (90+1’).

Arbitri: Andrei Antonie (central) – Bogdan Gheorghe, Laszlo Imre-Bucsi (asistenti). Adrian Cojocaru (rezerva).



FCSB – FC Arges 2-1. Inspiratia lui Iordanescu a facut diferenta