Liga 1

FCSB face scorul campionatului cu ACS Poli Timisoara

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Victorie cu 7-0 (3-0) pentru FCSB, duminica seara, contra celor de la ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a 15-a din Liga 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

Harlem Gnohere si-a trecut in cont un hattrick, primul in tricoul ros-albastru, la doar cateva zile dupa dubla reusita in Europa League cu Hapoel Beer Sheva.

Florinel Coman a marcat primele sale goluri la FCSB, reusind o dubla, Ionut Larie cu capul si Florin Tanase din lovitura de la 11 metri marcand celelalte goluri ale ros-albastrilor.

De retinut ca Florin Nita n-a avut ce apara in poarta gazdelor, ACS Poli Timisoara neavand nicio ocazie cu sut pe cadrul portii.

Gnohere si-a inceput recitalul in minutul 13 cu un sut pe jos dupa o demarcare ideala la lungul de linie trimis de Budescu din propria jumatate de teren.

Coman a majorat avantajul FCSB in minutul 34 cu un sut la coltul lung din pasa lui Golofca, jucator titularizat de Dica dupa o excludere din lot pe motive disciplinare.

Cu patru minute inaintea pauzei Gnohere marca golul doi din pasa aceluias Budescu, intre cei doi stabilindu-se deja un automatism care da rezultate.

La trei minute dupa pauza Coman si-a trecut si el in cont dubla de asemenea din pasa lui Budescu.

Stelistii au continuat sa atace si in minutul 62 Larie a reluat cu capul din sase metri centrarea lui Budescu dintr-o lovitura libera. A patra pasa decisiva oferita de Budescu in acest meci.

Doua minute mai tarziu Gnohere isi trecea in cont hattrick-ul cu un voleu din marginea careului sub transversala. O reusita venita din pasa lui Filip.

Intrat in teren in minutul 67 in locul lui Filip, Tanase a obtinut lovitura de la 11 metri cu cinci minute inaintea finalului, faza la care centralul George Gaman l-a eliminat cu rosu direct pe Soljic.

Caseta tehnica

FCSB:  Niţă – Enache, Bălaşa, Larie, J. Morais – Ov. Popescu,  Filip (Tănase '67)– Golofca (Benzar '56), Budescu, Coman (Man '67) – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

ACS Poli  Straton – Haruţ (Damian '46), Soljic, Melinte, Ciucur – Vaşvari, Artean – Munteanu, Curjuric (Bîrnoi '55), Mailat – Abraw (Oprea '67). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Benzar '80 / Artean '29, Soljic '78, '84.

Cartonaş roşu: Soljic '84.

Arbitru: George Găman.



FCSB face scorul campionatului cu ACS Poli Timisoara