Liga 1

FCSB face scor in deplasare cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

In primul meci al etapei a 9-a din playoff echipa FCSB a castigat cu 5-1 pe terenul covasnenilor de la Sepsi Sf.Gheorghe.

FCSB a risipit repede suspansul cu doua goluri marcate in primele 10 minute. Romario Benzar a deschis scorul in minutul 6 dupa o actiune personala incheiat cu sut sub bara, pentru ca patru minute mai tarziu Mihai Roman sa marcheze primul sau gol in tricoul ros-albastru.

La prima actiune de atac a reprizei secunde Florinel Coman a facut 3-0 cu un sut din interiorul careului si tot el reusea dubla dupa alte cinci minute cu un sut spectaculos din 16 metri la bara a doua.

In minutul 74 Sepsi a redus din diferenta prin Mensah, jucator care a prins un sut spectaculos din afara careului

Ocazie de 2-4 ratata de Tandia in mminutul 77 cu un sut din interiorul careul care s-a dus in transversala.

Raul Rusescu, jucator introdus de Mihai Teja in partea secunda, a inchis tabela in minutul 81 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Olimpiu Morutan.

FCSB se apropie la doua puncte de CFR Cluj, insa formatia din Gruia are nevoie de un egal duminica seara pe teren propriu contra celor de la Craiova.

Caseta tehnica

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Karnitski - Nouvier (Mensah '53), Tandia, Fl. Ştefan - Hamed (Hadnagy '70). Antrenor: Marin Barbu;

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălaşa, I. Cristea, Morais (Moruţan '53) - F. Tănase (Teixeira '58), Filip - M. Roman, Man, F. Coman - Hora (Rusescu '73). Antrenor: Mihai Teja;

Cartonaşe galbene: Karnitski '4, Nouvier '20, Sato '31, Viera '65 / Filip '66;

Arbitru: Marcel Bîrsan.



FCSB face scor in deplasare cu Sepsi