Liga 1

FCSB - Craiova, 3-2. Meci nebun cu doua penalty-uri si trei cartonase rosii

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Derby tare din toate punctele de vedere, duminica seara, pe Arena Nationala intre FCSB si U Craiova 1948 CS, in penultima etapa a sezonului regular.

Doua echipe aflate la egalitate de puncte inaintea meciului direct si care nu s-au menajat deloc, trecand rapid peste orice etapa de tatonare.

FCSB a inceput mai bine si in minutul 10 Coman expedia primul sut pe poarta, o minge din interiorul careului care nu i-a pus probleme lui Pigliacelli.

Cinci minute mai tarziu Hora apare la finalizare si reia cu capul pe langa centrarea lui Benzar din flancul drept.

Asa am trait FCSB - Craiova 3-2

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 28 dupa o centrare din faza fixa. Benzar i-a asezat mingea pe cap lui Hora si atacantul adus la FCSB in iarna a punctat de langa Koljic pentru 1-0.

Minutul 37 a adus prima lovitura de la 11 metri a meciului, una usor acordata de centralul Marius Avram la caderea lui Nuno Rocha in careul gazdelor.

Portarul italian Pigliacelli si-a asumat transformarea de la punctul cu var si acesta restabilea egalitatea cu o executie sigura.

Partea secunda a inceput furtunos, cu doua goluri in trei minute. Mai intai Craiova a lovit fulgerator in secunda 50 prin Barbut. Acesta a profitat de o minge respinsa in fata de Balgradean la sutul lui Bancu si a reluat in poarta goala.

FCSB n-a ramas datoare si a reactionat dupa alte cateva zeci de secunda egaland rapid prin Filip, jucator care a aparut surprinzator in pozitie de atacant la pasa lui Pintilii peste intreaga aparare a Craiovei.

In minutul 81 gazdele primeau penalty dupa ce Tanase era impins in careu de Kelic, jucator eliminat din joc pentru aceasta interventie.

Hora a marcat pentru 3-2, trecandu-si in cont prima dubla la FCSB.

Imediat dupa gol Man si Briceag au provocat o incaierare generala la marginea terenului fiind eliminati din joc.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic (Nedelcu ’65), Junior Morais – Pintilii (Teixeira ’79), Filip - Man, F. Tanase, F. Coman (Matei ’46) – Hora. Antrenor: Mihai Teja;

Craiova: Pigliacelli - Martic, T. Ferreira, Kelic, Briceag – Fedele (Bic ‘77), Cicâldău – Bărbuţ (Fortes ’89), N. Rocha, N. Bancu – Koljic. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Junior Morais ’24, Bălaşa ’72, Man ‘86 / Fedele ’26, Briceag ’43, ’86, Koljic ’52, Bancu ‘68

Cartonaşe roşii: Man ’86 / Kelic ’82, Briceag ‘86.

La meciul de pe Arena Nationala au asistat 18.576 de spectatori. Oaspetii au avut alaturi o galerie de peste 2.000 de suporteri.



FCSB - Craiova, 3-2. Meci nebun cu doua penalty-uri si trei cartonase rosii