Liga 1

FCSB – Chindia 1-0. Prima victorie dupa trei meciuri pentru ros-albastri

Sursă foto: FCSB Facebook

Echipa FCSB s-a impus in fata Chindiei Targoviste, sambata seara, intr-un meci din etapa a 24-a in CASA Liga 1.

Un meci inceput in nota de dominare a celor de la FCSB, o dominare insa sterila, fara ocazii la poarta lui Aioani in nota ultimelor meciuri ale ros-albastrilor.

FCSB l-a pierdut pe Nedelcu dupa doar 12 minute de la startul partidei. Abia revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon in ultimele sase luni, Nedelcu n-a mai putut continua si a luat direct drumul vestiarelor.

Prima ocazie a meciului a aparut in minutul 18 si i-a apartinut lui Morutan. Acesta a depasit doi adversari in careul Chindiei si a trimis spre coltul lung. Mingea a iesit afara, dupa ce nu a prins efectul dorit de mijlocasul ofensiv de la FCSB.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 23 dupa o faza fixa de la coltul terenului. Mingea a ajuns la Olaru in afara careului si acesta l-a invins pe Aioani cu un sut la coltul lung. Executie spectaculoasa cu stangul.

Primul gol marcat de FCSB dupa 375 de minute in toate competitiile!

Chindia a trimis mingea in poarta in minutul 63 prin Florea, dar reusita a fost invalidata pentru hent. Galben pentru atacantul oaspetilor care a jucat deliberat mingea cu mana.

FCSB a tinut de rezultat pana la final si a obtinut prima victorie dupa trei meciuri pierdute la rand in toate competitiile.

Caseta tehnica

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Haruţ, Nedelcu (Miron ’13), Radunovici – Oaidă (Buziuc ’46, Vukusic ‘80). Şut, Olaru – Moruţan (Simion ’79), Fl. Coman, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea.

Chindia: Aioani – Căpuşă, Iacob, Piţian, C. Dinu – Neguţ (Yameogo ’72), Rata, Dulca (Şerban ’90), Diaz (Mitrea ’46) – D. Florea (Berisha ’83), D. Popa (Costea ’83). Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: / Piţian ’54, Florea ’63, Iacob ’84, Costea ’88.

Arbitru: Adrian Cojocaru.



FCSB – Chindia 1-0. Prima victorie dupa trei meciuri pentru ros-albastri