Liga 1

FCSB castiga din penalty cu Astra

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Harlem Gnohere a adus victoria celor de la FCSB, duminica seara, in meciul de campionat cu Astra Giurgiu disputat pe Arena Nationala in etapa a 14-a din Liga 1 Betano.

Atacantul francez a transformat o lovitura de la 11 metri in minutul 68 pe care o obtinuse Morutan la un duel cu Mrzljak in marginea suprafetei de pedeapsa.

Un penalty au avut si cei de la Astra, in prima repriza, pe care insa albanezul Llullaku l-a ratat sau, altfel spus, portarul stelist Balgradean a reusit sa-l blocheze.

FCSB a inceput mai bine partea secunda si a ratat deschiderea scorului prin Gnohere, a carui lovitura de cap din minutul 53 a fost respinsa in extremis de portarul Lazar.

Dupa deschiderea scorului cei de la Astra au facut pasul in fata si au ratat cele mai mari ocazii pana la finalul partidei.

Zoua a fost campionul ratarilor pentru echipa oaspete, atacantul trecut prin Bundesliga “reusind” sa trimita peste poarta din doua situatii clare de gol.

Llullaku a contribuit si el la cascada ratarilor cu o foarfeca in secventele de final.

FCSB revine pe locul doi in clasament dupa aceasta victorie la doua puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, L. Filip, Jr. Morais, Roman - Nedelcu, Teixeira (Zlatinski ’83) – Man (Rusescu ’88), Fl. Tănase, Fl. Coman (Moruţan ’46) – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică

Astra Giurgiu: Lazar – Belu Iordache, Cestor, Erico (Bejan ’68), Radunovic – Mrzljak (Zoua ’74) – V. Gheorghe, Roşu, Biceanu, Llullaku – Begue (Buş ‘88). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: J. Morais ’20, Roman ’26, Benzar ’44, Moruţan ’81 / V. Gheorghe ‘42

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



FCSB castiga din penalty cu Astra