Liga 1

FCSB castiga cu Viitorul in inferioritate numerica

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Cu un jucator mai putin pe teren inca din finalul primei reprize, FCSB a invins-o pe Viitorul, cu 2-0, duminica seara, intr-un meci din etapa a 22-a a Ligii 1 Betano. Vedeti aici clasamentul actualizat.

Viitorul a inceput mai bine meciul de pe Arena Nationala si a dominat-o pe FCSB in primele minute, astfel ca deschiderea scorului din minutul 20 a venit contrar cursului jocului.

Man si-a facut excelent mingea in careul advers, scotand din joc un adversar cu un dribling de finete, si l-a invins apoi pe Tordai cu un sut la coltul scurt.

FCSB l-a pierdut apoi pe Pintilii, jucator care s-a accidentat la o deposedare banala de joc in minutul 28, iar in locul acestuia intra Popescu.

Nervii au cedat pe finalul reprizei dupa o intrare a lui Ganea asupra lui Popescu, iar Gnohere s-a vazut eliminat cu rosu direct pentru o palma discreta aplicata lui Tucudean. Acesta din urma ar putea face cariera in teatru dupa finalul activitatii de fotbalist.

Asa cum era de anticipat, Viitorul s-a aruncat spre poarta lui Nita inca din primele minute ale partii secunde, iar portarul stelist a avut de lucru la sutul lui Eric din minutul 50, fiind apoi ocrotit de sansa la mingea trimisa de Ganea peste poarta.

In plin iures ofensiv al celor de la Viitorul si la una dintre putinele aparitii in careul advers in partea secunda, FCSB si-a asigurat linistea prin golul de 2-0 marcat de Momcilovic in minutul 65.

Un minut mai tarziu Nita si-a salvat echipa respingand peste poarta lovitura de cap trimisa de Tucudean.

FCSB profita de infrangerea liderului CFR Cluj si termina anul la doua puncte in spatele rivalei la castigarea campionatului, in timp ce Viitorul tremura pentru locul sase asteptand cu interes major meciul ACS Poli Timisoara – Dinamo de luni seara (20:00).

Caseta tehnica

FCSB: Niţă - Enache, Larie, Nedelcu, Momcilovic - Filip, Pintilii (Popescu '30, J. Morais '49) - Man, Tănase, Coman (Golofca '75) - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

FC Viitorul: Tordai - Lopez (Băluţă '57), Hodorogea, Ţâru, De Nooijer (Vână '54) - Cicâldău, Mladen, Ganea  - Chiţu, Ţucudean, Eric (Drăguş '63). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Coman '34, J. Morais '66, Filip '88 / Cicâldău '68, Ţucudean '85

Cartonaş roşu: Gnohere '43

Arbitru Sebastian Colţescu.



FCSB castiga cu Viitorul in inferioritate numerica