FCM Targu Mures

Sabau acuza arbitrajul: "Banii vorbesc in fotbalul romanesc"

Antrenorul echipei FCM Targu Mures, Ioan Ovidiu Sabau, s-a declarat dezamagit de maniera de arbitraj a centralului Alexandru Tudor, care a eliminat nu mai putin de trei fotbalisti de la formatia ardeleana in meciul cu Steaua.
"Dupa un astfel de meci nu poti decat sa mergi mai departe, sa-ti faci meseria. La noi intotdeauna daca iti spui un punct de vedere se aduna ceilalati si te elimina. Banii vorbesc in fotbalul romanesc.

"Tudor este un baiat simpatic, face doar ce crede pe teren. Nu vreau sa acuz pe nimeni. Am vrut doar sa trag un semnal de alarma si sa arat ca nu sunt indiferent si n-am facut blat cu Steaua", a declarat Sabau la Digisport.

Tehnicianul formatiei din Targu Mures a mai spus ca in opinia sa doar eliminarea lui Vasilache a fost justificata.

"La ultima faza puteam sa marcam prin Astafei. M-am asteptat din clipa in clipa sa dea 11 metri si sa rezolve lucrurile. Doar eliminarea lui Vasilache a fost justificata", a adaugat Sabau.

FCM Targu Mures a pierdut, sambata, intalnirea cu Steaua, programata in etapa a 16-a din Liga 1, cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Bilasco in minutul 90+2.

Centralul Alexandru Tudor a dictat nu mai putin de patru eliminari, trei impotriva gazdelor si una impotriva oaspetilor.

Onlinesport


Sabau acuza arbitrajul: "Banii vorbesc in fotbalul romanesc"