FCM Targu Mures

Sabau a demisionat

La finalul meciului cu Gaz Metan Medias, primul dupa izbucnirea scandalului de coruptie de la FCM Targu Mures, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a anuntat ca isi da demisia. Marius Lacatus si Tibor Selymes sunt solutii pentru postul de antrenor principal, conform unui anunt facut de conducatorii celor de la FCM Targu Mures. Lacatus nu pare insa dispus sa se intoarca in Romania, in timp ce Selymes asteapta doar un telefon dupa ce a divortat si a hotarat sa-si continue viata in Romania.
"Las pe altcineva pentru ca am reusit foarte putin. Sper ca cel care vine in locul meu sa faca mai multa treaba. Le multumesc suporterilor, multumesc celor care mi-au dat posibilitatea sa antrenez aceasta echipa. Nu a mers, imi pare rau", a spus Sabau.

Targ-muresenii sunt implicati intr-un scandal de coruptie cu arestari, dar Sabau spune ca nu a simtit ajutorul fluierasilor

"Am pierdut foarte multe puncte din cauza arbitrilor. Si astazi ambele goluri au fost din offside, iar Paduretu a fost eliminat prea usor", a completat Sabau.

Ioan Ovidiu Sabau a preluat FCM in urma cu un an si a reusit sa-si indeplineasca obiectivul din primul sezon, salvarea de la retrogradare.

In acest an, Sabau avea ca obiectiv calificarea intr-o cupa europeana, motiv pentru care se pare ca cei din conducere au apelat si la sprijinul lui Vasile Avram.

Onlinesport


Sabau a demisionat