FC Voluntari

Sanmartean, prezentat oficial la FC Voluntari

Sursă foto: twitter.com

Mijlocasul Lucian Sanmartean a devenit cu acte in regula jucatorul echipei FC Voluntari, fiind prezentat vineri intr-o conferinta de presa alaturi de antrenorul Claudiu Niculescu.

Sanmartean a explicat de ce a ales Voluntariul si nu a mers la o echipa precum Dinamo, unde a fost dorit de fostul manager general Adrian Mutu.

“E mai greu de explicat de ce am ales Voluntari. Aici am gasit mediul propice. E o echipa care ma lasa sa-mi revine. La un alt club precum Dinamo nu avea nimeni rabdare cu mine. Aici am mai multa liniste decat la Dinamo”, a spus Sanmartean.

Acesta a adaugat ca a refuzat sa mearga in Stefan cel Mare pentru a nu fi judecat de suporteri pentru trecutul sau stelist.

Obiectiv indraznet

“Vreau sa intru cu Voluntari in playoff si sa ne luptam si la titlu. Echipa e una foarte buna. Am o varsta. Sunt mai experimentat si dornic de a demonstra. Prin experienta pot ajuta jucatorii tineri. Am dificultati si se vor vedea pe teren, mai dureaza pana voi prinde ritmul de joc”, a mai spus Sanmartean.

Antrenorul Claudiu Niculescu a spus ca va miza pe noul sau jucator din etapa urmatoare, in prezent Sanmartean neavand cartea verde.

“Sunt convins ca va aduce un plus echipei in urmatoarele meciuri. Avem nevoie de valoarea lui”, crede tehnicianul ilfovenilor.

Sanmartean va purta tricoul cu numarul 17 pe care l-a avut si la echipa nationala.



Sanmartean, prezentat oficial la FC Voluntari