FC Voluntari

Cristiano Bergodi prefateaza meciul cu Astra Giurgiu: ”Pot fi surprize. Noi am inceput modest campionatul”

FC Voluntari are un punct dupa primele doua etape din noul sezon de Liga 1, iar vineri seara pe arena ”Anghel Iordanescu” vine Astra Giurgiu, finalista Cupei Romaniei din sezonul precedent.

Cristiano Bergodi anticipeaza un meci dificiil in fata echipei lui Dan Alexa, un antrenor despre care vorbeste in cuvinte laudative.

Tehnicianul italin de la FC Voluntari mai recunoaste si ca formatia sa este in urma cu pregatirea din cauza jucatorilor care vin si pleaca, perioada de transferuri in fotbalul romanesc fiind in plina desfasurare.

La Voluntari va avea ocazia sa debuteze chiar vineri seara una dintre ultimele achizitii, grecul Athanasios Papazoglu, fost la Dinamo sezonul trecut. Acesta a fost prezentat intr-o conferinta de presa care a avut loc joi.

”Am inceput modest campionatul. E normal ca va fi un meci greu. Noi nu avem un lot complet, suntem si in urma cu pregatirea, dar am stima si respectul pentru Dan Alexa, un antrenor tanar care imi place. E un meci greu. Pot fi surprize. Suntem toti in urma cu pregatirea, cu jucatorii care vin si pleaca. Ma gandesc pozitiv, sunt increzator. Speram cat mai curand ca vom castiga un meci si atunci ne dorim trei puncte la acest meci”, a declarat Bergodi.

”Au inceput sa mai apara jucatori. Primul a fost Papazoglu dupa negocieri de doua saptamani. M-am bucurat pentru ca l-am vazut anul trecut cu Dinamo si pentru noi in sistemul 4-3-3 e un jucator util, el e un jucator masiv. Era nevoie mai ales dupa ce a plecat Tudorie. Va fi foarte util, poate juca in fata singur sau cu un jucator langa el”, a mai spus tehnicianul ilfovenilor.

Acesta a vorbit despre situatia de la Astra si despre sperietura pe care a tras-o vazand ce s-a intamplat cu Eugen Neagoe la meciul Dinamo - Craiova.

”Cred ca lucrurile se vor linisti la Astra si Danut (n.r. - Alexa) va ramane acolo. Nu am frica de acest meci, dar suntem la inceput si noi am inceput modest. Avem incredere ca de aici incolo se poate face treaba buna cand vor veni jucatorii noi si ceilalti care au ramas aici”, crede Bergodi.

”M-a speriat sincer si ma bucur ca Eugen si-a revenit si, din ce am inteles, va reveni pe teren ca antrenor. Ii doresc sanatate pentru ca este o persoana placuta. L-am cunoscut in Italia cand eram la Modena si el venise sa-l vada pe Ovidiu Petre. L-am luat cu noi in vestiar. Ma bucur ca e bine, pentru ca a speriat pe toti antrenorii, pe toata lumea”, si-a amintit tehnicianul italian in legatura cu Neagoe.

FC Voluntari are un 0-0 cu Sepsi pe teren propriu in chiar primul meci al noului sezon si un 1-4 la Botosani.

Sezonul precedent ilfovenii au remizat in cele doua partide cu Astra din sezonul regular: 0-0 la Giurgiu si 1-1 la Voluntari.



Cristiano Bergodi prefateaza meciul cu Astra Giurgiu: ”Pot fi surprize. Noi am inceput modest campionatul”