FC Voluntari

Claudiu Niculescu: “Ne dorim trofeul”

Sursă foto: fcvoluntari.ro

FC Voluntari va disputa in premiera un meci cu trofeul pe masa, sambata seara, la Ploiesti, contra celor de la Astra Giurgiu in finala Cupei Romaniei, iar antrenorul Claudiu Niculescu considera ca este o sansa unica pentru multi dintre jucatorii sai.

“Ne dorim trofeul si vom face tot ce putem pentru a-l castiga. Ar fi o performanta unica pentru multi dintre jucatorii mei. Este al doilea trofeu ca importanta din Romania. Suntem cu totii nerabdatori, ii simt pe jucatori ca ard pana la ora jocului. Sper ca ora finalei sa ne gaseasca apti suta la suta, mai avem usoare probleme medicale. Cernat nu mai poate juca pana la finalul sezonului, iar Spahija este suspendat”, a declarat Claudiu Niculescu intr-o conferinta de presa.

“Am ajuns aici meritat, dar Astra este favorita. Este echipa campioana en-titre, pana vom avea confirmarea campioanei din acest sezon. Ma gandeam cu siguranta ca voi antrena in Liga 1 si nu am de gand sa ma opresc aici”, a adaugat Niculescu.

Finala Cupei Romaniei este live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 20:45. Partida se disputa pe arena “Ilie Oana” din Ploiesti.



Claudiu Niculescu: “Ne dorim trofeul”