Liga 1

FC Voluntari urca pe patru in clasament dupa 2-1 cu Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Echipa FC Voluntari a revenit de la 0-1 in meciul disputat pe teren propriu cu Dinamo, luni, in epilogul etapei a 16-a din CASA Liga 1.

Deian Sorescu a deschis scorul pentru Dinamo la cinci minute de la primul fluier al centralului Iulian Calin.

Ilfovenii au egalat prin Vadim Rata, in minutul 18, dintr-o centrare a lui Ricardinho de pe flancul drept.

Ion Gheorghe a marcat golul victoriei pentru FC Voluntari in repriza secunda cu un sut in forta din interiorul careului.

Prin cele trei puncte obtinute dupa aceasta a noua victorie a sezonului echipa pregatita de Liviu Ciobotariu a urcat dupa locul opt pe locul patru in clasament.

In istoria confruntarilor directe dintre FC Voluntari si Dinamo este doar a treia victorie obtinuta de ilfoveni.

Dinamo ramane in continuare tintuita pe locul 15, penultimul, cu doar doua victorii, doua remize si nu mai putin de 12 infrangeri.

Ultima victorie a “cainilor” dateaza deja din 2 august, cand Dinamo se impunea pe teren propriu in fata lanternei rosii Academica Clinceni.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Popa – Meleke, Tamaş, Armaş – Ricardinho (Costin ’69), Raţă, Droppa, Gheorghe, Briceag – Nemec (Tavares ’87), Lopes (L. Fulop ’84). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Dinamo: Iliev – Gluhakovic (Ţîră ’72), Pinto, Grigore, Filip – Torje, Răuţă (Itu ’81), Kainourgios – Bani (Ehmann ’72), Ivanovski (Vestenicky ’81), Sorescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Armaş ’26, Droppa ’33, Raţă ’47 / Ehmann ‘90+2.

Arbitri: Iulian Călin – Bogdan Mihai Gheorghe, Ionuţ Marius Bobe.



FC Voluntari urca pe patru in clasament dupa 2-1 cu Dinamo