Liga 1

FC Voluntari sparge gheata si obtine prima victorie in Liga 1

Sursă foto: voluntarifc.ro

Etapa a 12-a a debutat, vineri seara, cu duelul dintre FC Voluntari si Concordia Chiajna, un meci castigat fara drept de apel de gazde, cu 4-0 (2-0).

Concordia a dominat teritorial inceputul meciului, dar contrar cursului jocului cei de la Voluntari au deschis scorul prin Armas in minutul 22 dupa o faza fixa de la coltul terenului. Centrare in sase metri si reluare cu capul pentru primul gol marcat de Armas in Liga 1 Betano.

Unsprezece minute mai tarziu Gadze a majorat avantajul gazdelor cu o reluare din sase metri din pasa excelenta a lui Malfleury.

Asa am trait Voluntari - Concordia Chiajna 4-0

Cea mai importanta sansa de gol a oaspetilor a aparut dupa o faza fixa de la coltul terenului, in minutul 42. Capitanul Marc a atacat mingea, dar a ales o finalizare curioasa lovind mingea cu talpa in locul unei reluari cu capul.

Partea secunda a inceput cu un super gol marcat de Capatana, o executie spectaculoasa de la peste 30 de metri si Voluntari punea practic punct meciului inca din minutul 46.

Concordia a ramas in inferioritate numerica pentru ultimele zece minute ale meciului, dupa ce Barboianu a primit doua cartonase galbene intr-un interval de cinci minute.

Intrat in locul lui Gadze, belgianul Kabasele a inchis tabela cu un sut din interiorul careului in minutul 89.

FC Voluntari n-a mai castigat un meci in Liga 1 de la 3-2 cu ACS Poli Timisoara pe 4 mai 2018. Au urmat opt remize şi nouă înfrângeri.

Voluntari paraseste ultimul loc al clasamentului dupa aceasta prima victorie in actualul sezon de Liga 1, iar Hermannstadt, noua echipa a lui Vasile Miriuta, devine lanterna rosie.

Hermannstadt joaca sambata pe teren propriu cu Astra Giurgiu (16:00).

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Armaş, Bucurică - Căpăţînă, Laidouni, Belahmeur (Tudorie ’87) - I. Gheorghe, Gadze (Kabasele ‘79), Malfleury (Ciucur ’62). Antrenor: Ioan Andone

Concordia Chiajna: Greab – Matei (Panait ’65), Leca, Marc (Albu ’74), Bărboianu - Prepeliţă, Gorobsov - Deaconu, Bawab, Ivanovici – Batin (Guessan ’46). Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Bucurică ’55, Căpăţână ’56, Malfleury ’59, Belahmeur ’62 / Batin ’43, Marc ’55, Bawab ’55, Bărboianu ’76, ‘80

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



FC Voluntari sparge gheata si obtine prima victorie in Liga 1