Liga 1

FC Voluntari si FCSB la egalitate dupa o lupta surda

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Primul meci al returului in sezonul regulat al Ligii 1 a adus o remiza fara goluri intre FC Voluntari si FCSB sub nocturna inaugurata cu aceasta ocazie pe stadionul ilfovenilor.

Un 0-0 dupa 93 de minute de zbatere in gol pentru FCSB, echipa mai aproape de a modifica tabela fiind FC Voluntari cu doua mari ocazii pe final de meci.

Repriza inaugurala a fost una saraca in faze de poarta, centrarea in forta a lui Man pentru Teixeira in minutul 10 si sutul lui Marinescu de la distanta blocat de Nita in minutul 28 fiind cele mai importante faze de poarta.

Dica a mutat la pauza cu Budescu in locul lui Filip si FCSB a pus si mai mult stapanire pe joc, insa fata de prima repriza au aparut ocaziile de gol.

La patru minute dupa pauza Alibec a ratat cea mai mare ocazie a meciului cu un sut care nu a prins poarta dupa incursiunea lui Budescu.

Gazdele au avut doua iesiri vijelioase pe contraatac, cea mai importanta dintre acestea in minutul 57, cand Planici a intervenit in marginea careului aduspra lui Marinescu.

Budescu l-a pus la incercare pe Balauru cu un sut din alergare in minutul 68, pentru ca in minutul 79 sa nu prinda poarta dupa o patrundere singur spre poarta.

Nita, mare parte din timp somer in poarta FCSB, si-a salvat echipa la doua faze limita. Mai intai a scos reluarea lui Cernat din 8-9 metri, pentru ca in minutul 89 sa blocheze providential sutul lui Deac din afara careului.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Balauru - Filipov, C. Achim, M. Popescu, Acsinte - Novac, Răuţă - Pîrcălabu (Deac '61), Marinescu (Cernat '81), Ivanovici (Popadiuc '86) - Tudorie. Antrenor: Claudiu Niculescu.

FCSB: Niţă - Benzar, Planic, Bălaşa, Morais - Nedelcu, Filip (Budescu '46) - Man (Benzar '68), Tănase, Teixeira - Alibec (De Amorim '83). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Răuţă '38, Acsinte '80 / Nedelcu '36, Planic 58, Teixeira '62, Tănase '90+1

Arbitru: Iulian Călin.



FC Voluntari si FCSB la egalitate dupa o lupta surda