Liga 1

FC Voluntari revine spectaculos si castiga la Chiajna

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Echipa FC Voluntari s-a impus, cu 3-1 (0-0), in duelul suferintei contra celor de la Concordia Chiajna, un meci pentru evitarea ultimei pozitii in clasamentul Ligii 1 Betano.

Prima repriza a fost una modesta din toate punctele de vedere, cu o singura ocazie ratata de gazde prin Nivaldo in minutul 28.

Meciul de la Chiajna a fost insa salvat de a doua parte, una in care s-au marcat nu mai putin de patru goluri intr-un interval de doar 18 minute.

Concordia a deschis scorul prin Moussa, jucator transferat de doar cateva zile si care a trimis in plasa cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner.

Asa am trait Chiajna - Voluntari 1-3. Oaspetii intorc spectaculos rezultatul!

Doar doua minute s-au bucurat gazdele de avantaj, Tudorie restabilind egalitatea dupa o actiune personala pornita din flancul drept si finalizata cu sut pe jos.

O faza fixa a dus la marcarea golului doi al Voluntariului in minutul 76, cand fundasul Ionut Balaur s-a insinuat in spatele apararii Concordiei si a trimis din apropiere sub transversala.

Tudorie a avut o bara in minutul 80, dupa care Gadze a inchis tabela pe contraatac in minutul 87 din pasa lui Laidouni cu o finalizare de mare atacant la coltul lung.

Un 3-1 prin care Voluntariul preda ultima pozitie din clasament celor de la Concordia Chiajna inaintea ultimei etape din sezonului regular.

Cele doua echipe vor continua duelul pentru evitarea retrogradarii in playout.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco - J. Meira, Koutroumpis, Cadamuro, A. Radu - Gorobsov, Ropotan (Ivanovici ‘79) - Grădinaru, Cristescu (Albu ‘73), Nivaldo (Moussa ’46) – Alexe. Antrenor: Adrian Falub;

FC Voluntari: Vâtcă – Krasniqi (Ricardinho ’84), Balaur, Armaş, A. Vlad – Signorelli (Căpăţână ’10), Răuţă - Gadze, Laidouni, I. Gheorghe (Deac ’67) – Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi;

Cartonaşe galbene: Grădinaru ’20, Ropotan ’31 / Krasniqi ‘31;

Arbitru: Marian Barbu.



FC Voluntari revine spectaculos si castiga la Chiajna