Liga 1

FC Voluntari produce surpriza cu Sepsi Sf.Gheorghe

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

Ultima clasata FC Voluntari a inceput ca din tun a doua parte a campionatului printr-o victorie entuziasmanta cu Sepsi Sf.Gheorghe, echipa aspiranta la un loc in playoff, scor 4-2.

Ilfovenii au deschis scorul prin Ricardinho dupa 14 minute de la primul fluier al arbitrului Iulian Calin.

Fundasul dreapta al Voluntariului a prins un exterios de generic din afara careului, fara nicio speranta pentru portarul Niczuly.

Covasnenii au egalat dupa doar zece minute prin Tandia, jucator care a finalizat cu o executie din interiorul careului in urma depasirii aceluias Ricardinho, deficitar pe postul sau de baza la acea faza.

Asa am trait Voluntari - Sepsi

Voluntariul a revenit la conducere in minutul 36 printr-un gol pe care il putem include in categoria celor “fantoma”. Capatana a centrat din corner si Balaur a reluat din prima in poarta, arbitrul validand golul desi exista semne de intrebare cu privire la depasirea liniei portii cu intreaga circumferinta.

La zece minute dupa reluarea jocului Sepsi a ratat egalarea prin Tandia, a carui minge centrata in fata portii n-a putut fi reluata decisiv de Iovanovici.

In minutul 62 Gadze a marcat pentru 3-1 din centrarea lui Ion Gheorghe, pentru ca Tudorie sa faca 4-1 sapte minute mai tarziu dupa o faza de contraatac.

Pe fondul relaxarii gazdelor cei de la Sepsi au redus din diferenta prin Hamed in minutul 90. Prea tarziu sa se mai schimbe ceva in economia celor trei puncte.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Russo, Balaur, Signorelli - G. Deac (Fl. Bălan '90+2), Căpăţînă, Răuţă, I. Gheorghe - Gadze, Tudorie (Ad. Bălan'86). Antrenor Cristiano Brgodi.

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovici, Sato - Velev, Rus (Simonovski '46) - Drăghici (Yasin Hamed '64), Vaşvari, F. Ştefan (Carnat '70) - Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe.



FC Voluntari produce surpriza cu Sepsi Sf.Gheorghe