Liga 1

FC Voluntari opreste Universitatea Craiova dupa sapte victorii la rand

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Ilfovenii au obtinut prima victorie pe teren propriu in 17 meciuri directe cu Universitatea Craiova, scor 3-1, vineri seara, in a doua etapa din playoff in CASA Liga 1.

Autogolul lui Screciu la sutul lui Ricardinho in minutul 7 a dus la deschiderea scorului. O faza pornita de la un balon pierdut de Conte in propria jumatate. Acesta nici n-a mai prins pauza in teren, fiind inlocuit cu Vladoiu.

Universitatea Craiova a dominat debutul reprizei secunde si a egalat meritat, in minutul 64, prin brazilianul Gustavo. Reluare din sase metri la pasa lui Ivan. Totul a pornit de la o minge pierduta de Budescu la centrul terenului.

Trei minute mai tarziu Budescu s-a revansat cu o centrare covrig in fata portii. Pigliacelli a respins in lateral pana in picioarele lui Ricardinho si acesta a readus Voluntariul la conducere.

FC Voluntari a inchis tabela prin slovacul Nemec la capatul unui contraatac, in minutul 73.

Portarul gazdelor Popa a pastrat avantajul de doua goluri printr-o super parada, in minutul 77, la reluarea lui Koljic cu capul.

FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Meleke, Armaş, Al. Vlad (Briceag '82) – Ricardinho (Costin '89), Droppa – Raţă, Budescu (Merloi '89), Marcelo Lopes (Fulop '86) – Nemec (Tavares '85). Antrenor Liviu Ciobotariu;

CSU Craiova: Pigliacelli – Conte (Vlădoiu '38), Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu (Bic '46), A. Creţu (Nistor '46), Mateiu (Baiaram '46), Gustavo – A. Ivan, Markovici (Koljici '57). Antrenor Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Raţă '24, Ricardinho '58, Budescu '69 / Bancu '36, Bic '66.

Arbitri: Marian Barbu - Valentin Avram şi Ciprian Danşa - Cătălin Popa.



FC Voluntari opreste Universitatea Craiova dupa sapte victorii la rand