Liga 1

FC Voluntari obtine a doua victorie a sezonului

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015/

Echipa FC Voluntari a castigat, sambata, pe terenul celor de la Academica Clinceni, cu 2-1, intr-un meci disputat in etapa a 23-a din Liga 1.

Asa am trait Academica Clinceni - FC Voluntari

La prima partida oficiala cu Mihaie Teja pe banca tehnica, Voluntariul a revenit de la 0-1 si a castigat dupa ce la 1-1 gazdele au ratat o lovitura de la 11 metri.

Sut a deschis scorul pentru Academica Clinceni cu o lovitura de cap din sase metri in minutul 8.

Un avantaj anulat de Voluntari dupa doar cinci minute prin Simonovski. Macedoneanul lansat in spatele liniilor adverse de o pasa a lui Pablo de Lucas a punctat cu un sut plasat.

In minutul 22 Armas a avut o interventie rudimentara asupra lui Merloi si centralul Popa a dictat pentru prima data lovitura de la 11 metri.

Portarul Cojocaru adus de Voluntari de la Viitorul in pauza competitionala a reusit sa blocheze sutul lui Cebotaru de la punctul cu var.

S-a intrat cu 1-1 la cabine si in partea secunda Voluntari a trecut la conducere prin reusita lui Capatana de asemenea din penalty.

O lovitura de pedeapsa obtinuta de Sanoh la un duel cu Parvulescu.

Academica Clinceni a ratat o mare ocazie prin Merloi in minutul 86. Singur cu poarta in fata, acesta a trimis mult peste.

Gazdele au incheiat meciul in inferioritate numerica, Patriche fiind eliminat in prelungirile partidei.

Pentru Voluntari este doar a doua victorie din acest campionat si prima dupa ce o invinsese pe FCSB tot in deplasare, la Pitesti, in luna august.

Voluntari ramane pe ultimul loc in clasament, cu 11 puncte, in timp ce Clinceni e si ea pe loc direct retrogradabil, cu 20 puncte.

Caseta tehnica

Academica: Vâlceanu - V. Achim, Albu, Patriche, Pîrvulescu (M. Dobrescu '59) - Cebotaru (Ndongala '67), Ventura (R. Ion '46) - Merloi, Şut, Buziuc - Vojtus. Antrenor Ilie Poenaru;

Voluntari: Cojocaru - Struna, Paşcanu, Armaş, Kocici - Gorobsov (Morar '75), Pablo de Lucas - Sanoh (Belu '67), Căpăţână, Măţan - Simonovski (Eric '80). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Patriche '24 şi '90+4, Achim '58 / Simonovski '12, Armaş '22, Sanoh '34, Eric '90;

Cartonaş roşu: Patriche '90+4.

Arbitru: Cătălin Popa.



FC Voluntari obtine a doua victorie a sezonului