Liga 1

FC Voluntari intoarce rezultatul si obtine trei puncte mari contra Chiajnei

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Ultimul meci al etapei a 10-a din playout a fost castigat de FC Voluntari, cu 2-1 (0-1), pe teren propriu, in fata Concordiei Chiajna.

Cu siguranta nu a fost o partida din cale afara de spectaculoasa, dar prin evolutia scorului si modul in care s-a marcat pana la urma cele doua echipe s-au spalat decent pe maini in fata privitorilor.

Concordia Chiajna a deschis scorul dupa doar 30 de secunde prin Razvan Gradinaru, jucator care a finalizat cu un sut din interiorul careul pe o respingere gresita a gazdelor.

La 1-0 Chiajna putea inchide meciul la sutul lui Bawab care a intalnit bara in minutul 64.

Au urmat doua erori masive in apararea alb-verzilor si Voluntariul a intors rezultatul.

Mai intai grecul Koutroumpis l-a faultat stupid pe Ion Gheorghe in marginea careului, faza care a dus la un penalty transformat de Alexandru Tudorie.

Acelasi Tudorie a marcat golul zece al sezonului in minutul 90+1, dupa ce portarul Rimniceanu a iesit total gresit pe o centrare de pe flancul drept.

Concordia Chiajna ramane ultima in clasament la sapte puncte distanta de Hermannstadt, echipa care ocupa locul de baraj cu patru etape inaintea finalului de sezon.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Mitrev - Ricardinho (Hodorogea '74), Balaur, Armaş, Al. Vlad - Răuţă, I. Gheorghe, Căpăţînă - G. Deac (Belahmeur '67), Tudorie, Gadze (Bălan '71). Antrenor Cristiano Bergodi;

Concordia: Rîmniceanu - Bărboianu (Iloki '89), Marc (Meira '81), Cadamuro, Koutroumpis, A. Radu - Grădinaru, Gorobsov, Ivanovici - Bawab (Nivaldo '85), Moussa. Antrenor Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Balaur '45+1, Răuţă '82, Tudorie '90+2 / Gorobsov '21, Marc '66, Koutroumpis '83, Moussa '90+3, Nivaldo '90+6;

Arbitru: Radu Petrescu.



FC Voluntari intoarce rezultatul si obtine trei puncte mari contra Chiajnei