Liga 1

FC Voluntari – FCSB 0-0. Prima remiza a sezonului pentru ilfoveni

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipele FC Voluntari si FCSB au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul programat in etapa a 15-a din CASA Liga 1.

O partida in care ilfovenii au avut cele mai mari ocazii de a marca, in timp ce FCSB a aratat o fata palida a echipei care venea dupa sapte victorii consecutive.

Portarul Andrei Vlad s-a opus golului la reluarea din Adam Nemec (min.8), dupa ce apararea echipei FCSB n-a reusit sa respinga mingea dupa un corner.

La sase minute dupa pauza Vlad a blocat din nou providential, de aceasta data reluarea lui Ricardinho dupa o centrare din lovitura libera.

Acelasi Vlad a intervenit decisiv si in minutul 62, cand a respins in corner sutul lui Ion Gheorghe din lateral dreapta.

Din cornerul rezultat Tamas a irosit la randul sau o mare sansa de a marca, trimitand cu capul peste poarta.

FC Voluntari a avut si un gol anulat, in minutul 89, pentru un offside la Marcelo Lopes. Acesta se afla in pozitie afara din joc la mingea trimisa de Ion Gheorghe si respinsa in fata de Vlad.

Pentru FC Voluntari acest 0-0 este primul egal al sezonului, in timp ce FCSB pierde doua puncte importante in clasament in raport cu rivala la titlu CFR Cluj.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Popa – Armas, Tamas, Ricardinho – Costin (Marcelo Lopes 54’), Rata (Tavares 88’), Droppa, Meleke, Briceag – Nemec, I.Gheorghe (Fulop 90’).

FCSB: Vlad – Cretu, Vinicius, Cristea, Harut (Ov.Popescu 77’) – Oaida, Sut (Perianu 85’), Tanase – Olaru (V.Gheorghe 65’), Budescu (Keseru 66’), Oct.Popescu (Cordea 85’).

Cartonase galbene: Briceag (17’), Marcelo Lopes (90’) / Budescu (12’), Sut (69’), Tanase (77’), Oct.Popescu (77’)

Arbitri: George Gaman (central) – George Neacsu, Ferencz Tunyogi (asistenti).



FC Voluntari – FCSB 0-0. Prima remiza a sezonului pentru ilfoveni