Liga 1

FC Voluntari face instructie in deplasare cu Concordia Chiajna

Victorie cu 4-0 obtinuta de FC Voluntari, luni seara, in epilogul etapei a 2-a din Liga 1. Un succes conturat in partea secunda cu patru goluri marcate intr-un interval de 30 de minute.

Jocul celor de la Concordia Chiajna s-a rupt dupa ce Razvan Gradinaru a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat in minutul 60. 

La doua minute dupa acest moment Novac a reusit deschiderea scorului dintr-o faza suspecta de offside, mingea sutata initial de Marinescu gasindu-l pe Novac la limita si poate usor dincolo de aceasta.

Cei de la Chiajna au acuzat socul si au inceput sa incaseze gol dupa gol. Capatana, jucator intrat de putine minute pe teren, a inscris pentru 2-0 cu un lob spectaculos peste un Balgradean iesit in intampinare ca mielul la taiere.

Ivanovici a profitat si el in minutul 85 de bulevardele create in defensiva Concordiei si a inscrie cu un sut din interiorul careului. O minge respinsa in fata de Balgradean.

In prelungiri Balan avea sa rasuceasca si el cutitul in rana gazdelor la capatul unui contraatac la finalul caruia i-a strecurat mingea lui Balgradean printre picioare.

Pentru Voluntari sunt primele puncte obtinute in aceasta editie de campionat dupa infrangerea cu Viitorul din prima etapa.



FC Voluntari face instructie in deplasare cu Concordia Chiajna