FC Vaslui

Porumboiu, sigur ca Vaslui va recupera cele opt puncte de penalizare

Adrian Porumboiu este sigur ca formatia FC Vaslui isi va recupera cele opt puncte de penalizare primite din partea Comisiei de Disciplina a LPF in cazul datoriei catre jucatorul Ionel Codoban.

"A fost sedinta, sedinta in care Comisia de Disciplina trebuia sa ne mai ia doua puncte, dar s-a suspendat, pentru ca domnul Codoban si-a retras avocatii, nu mai are avocati si foloseste tertipurile din justitie. Am inteles ca a renuntat la impresariat. Punctele sunt ale Vasluiului, sa nu-si faca nimeni probleme ca sunt luate. Ele stau in custodie, le-a inchis careva intr-un seif. Ar fi culmea sa ne mai trezim cu doua puncte, pentru ca sunt probe indubitabile", a spus Porumboiu la Sport.ro

Finantatorul vasluian a mai declarat ca va depune plangere penala impotriva jucatorului Codoban.

"Din ce stiu, Vaslui a facut plangere penala. Poti sa accepti multe lucruri, dar o umilinta ca cea care s-a intamplat e greu de crezut ca cineva o poate accepta. Daca cineva in Romania crede ca fotbalul se va dezvolta cand un impresar castiga 6-700.000 de euro, iar jucatorul ia 3.000 de euro, se insala. Nimeni nu a iesit sa spuna ca e inadmisibil, nici unicul conducator in viata de la Liga, Dumitru Dragomir, si nici de la Federatie. Nu e doar domnul Codoban bagat, mai e un domn la care au ajuns vreo 4-5 milioane in acel campionat, care e bine mersi. Discutam de oameni care au ajuns politicieni de seama, primari, intangibili", a subliniat Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a fost sanctionata, la 2 octombrie, cu scaderea a opt puncte din cele acumulate in actuala editie a Ligii I de catre Comisia de Disciplina a FRF ca urmare a litigiului cu agentul de jucatori Ionel Codoban.



Porumboiu, sigur ca Vaslui va recupera cele opt puncte de penalizare