FC Vaslui

Porumboiu revine in forta la Vaslui. A dat afara un atacant

Adrian Porumboiu a stat departe de fotbal in aceasta a doua jumatate a anului 2013. Pe la Vaslui s-au perindat nu mai putin de trei antrenori, insa in cele din urma echipa si-a gasit echilibrul sub conducerea lui Liviu Ciobotariu.

Dupa un start dezastruos, o depunctare care trimisese echipa in coada ierarhiei si care ulterior a fost anulata, Vasluiul a terminat anul pe locul 6 in Liga cu o singura infrangere in ultimele noua meciuri de campionat.

Chiar daca vasluienii au incheiat anul pe plus, Adrian Porumboiu s-a declarat total nemultumit de unul dintre jucatorii din lot si a dispus incetarea colaborarii cu acesta. 

Este vorba de atacantul Denis Pozder, jucator adus gratis in vara de la Alemannia Achen, si care in mandatul lui Liviu Ciobotariu nu a prins decat un singur meci in teren.

“Impreuna cu cei din conducerea administrativa am luat decizia sa ne despartim de atacantul Denis Pozder”, a declarat Ciobotariu pentru cotidianul vasluian Vremea Noua.

Antrenorul de la Vaslui a mai spus ca vor mai fi si alte plecari de la echipa, insa nu poate face niciun comentariu suplimentar pana cand acestea nu devin oficiale.



Porumboiu revine in forta la Vaslui. A dat afara un atacant