FC Vaslui

Porumboiu: “Le-am oferit jucatorilor chiar si o prima. Nu inteleg de ce nu joaca”

Adrian Porumboiu nu intelege decizia jucatorilor de la Vaslui de a nu se prezenta la meciul cu Steaua si spune ca le-a oferit acestora chiar si o prima pentru partida din Ghencea.

“Important este sa se prezinte, chiar daca sunt juniori. Nu este cea mai corecta decizie, mai ales fata de persoana mea care am insistat aseara pe langa jucatori. Nu mi s-au parut ca ar fi revolutionari. I-am inteles ca e greu si le-am oferit o prima de joc pentru meciul cu Steaua. Nu poti sa refuzi jocul si sa-ti bati joc de competitie. Televiziunile au platit niste bani pentru aceasta competitie”, a spus Porumboiu la Digi Sport.

Porumboiu mai spune ca jucatorii nu pot pretinde salarii daca nu intra in teren sa-si faca datoria.

“Antal minte ca nu si-a primit salariile de un an. I-am spus ca trebuie sa inteleaga si el ca este o situatie dificila la club. Straton a venit cu 500 de euro salariu la Vaslui, iar acum are 9000 de euro”, a mai spus Porumboiu.

"Daca nu se prezinta la meciul cu Steaua nu vreau sa mai aud de fotbal la Vaslui. Nici macar ca suporter nu vreau sa mai stau langa echipa. Nu ma intereseaza astfel de indivizi", a completat fostul arbitru international.



Porumboiu: “Le-am oferit jucatorilor chiar si o prima. Nu inteleg de ce nu joaca”