FC Vaslui

Oficial: Borjan a semnat cu FC Vaslui. Iata prima reactie a jucatorului!

FC Vaslui a oficializat joi transferul portarului Milan Borjan, care a fost imprumutat pentru urmatoarele sase luni de la gruparea turca Sivasspor.
Portarul in varsta de 24 de ani a semnat pana in vara cu FC Vaslui, moldovenii avand optiune de cumparare definitiva.

"Sunt bucuros ca cele doua cluburi au ajuns la un acord. Cunosc multe despre campionatul romanesc, este o competitie interesanta si voi face tot posibilul sa las o impresie buna. Cred ca am facut un pas in fata prin venirea la Vaslui, aveam nevoie sa avansez pentru a evolua in nationala Canadei", a spus Borjan.

Jucatorul cu origini sarbesti care evolueaza in nationala Canadei a precizat ca stie foarte multe lucruri despre fotbalul romanesc.

"Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Otelul si FC Vaslui au lasat o impresie buna in Europa an de an. Am vazut recent meciuri ale echipelor romanesti in Liga Europa si mi-au lasat o impresie buna", a mai spus Borjan.

Nascut in Serbia, unde a facut primii pasi in fotbal, Borjan a ajuns in 2004 in Canada, alaturi de toata familia, iar dupa cateva luni a ajuns in Argentina, la Boca Juniors pentru a-si incheia junioratul.

Cariera de profesionist a inceput-o in Uruguay, la Nacional Montevideo (2005-2006), iar apoi a semnat cu echipa a doua a lui River Plate (2006-2007). Din 2007 pana in 2009 s-a intors in Europa, la FK Rad, unde a mai petrecut doi ani. S-a transferat in 2011 la Sivasspor, dar nu a reusit sa-si castige postul de titular.

Desi a fost dorit si la nationala Serbiei, Borjan a ales sa joace pentru Canada, avand cinci selectii.

Onlinesport


Oficial: Borjan a semnat cu FC Vaslui. Iata prima reactie a jucatorului!