FC Vaslui

Balace, Frunza si Sabou trimisi la echipa a doua

Jucatorii vasluieni Silviu Balace, Sorin Frunza si Danut Sabou au fost trimisi la echipa a doua a clubului FC Vaslui fiind acuzati de conducerea clubului ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu Steaua.

Daca in cazul lui Frunza situatia era clara inca de saptamana trecuta, cand a fost exclus din lotul pregatit de Emil Sandoi, excluderile lui Silviu Balace si Danut Sabou au fost decise, luni, de catre principalul finantator al vasluienilor, Adrian Porumboiu. Cei doi jucatori au evoluat in meciul cu Gloria Buzau din etapa a 27-a la insistentele antrenorului Emil Sandoi, acesta putand fi ultimul lor meci in prima liga in culorile gruparii vasluiene.

"FC Vaslui-Steaua a fost o parodie de meci de fotbal. Daca s-ar scrie ca a fost blat la Vaslui-Steaua, nu s-ar exagera cu nimic. Se simt asemenea lucruri, se vad. Unii dintre jucatorii mei au evoluat suspect de slab. Nu ma voi lasa calcat in picioare, voi forma o alta echipa fiindca aceasta mi-a adus o a doua mahnire, si tot intr-o partida cu Steaua. Poate sa plece oricine, nu dau pe nimeni afara, dar asa nu mai putem continua", a declarat Porumboiu.

Onlinesport



Balace, Frunza si Sabou trimisi la echipa a doua