FC Vaslui

Adrian Porumboiu s-a enervat si vrea sefia FRF

Depunctarea lui FC Vaslui, hotarata joi seara de FRF, a fost prea mult pentru Adrian Porumboiu. Fostul arbitru a anuntat la cateva ore distanta ca va candida la sefia Federatiei, devenind astfel primul adversar oficial al lui Gica Popescu, omul sustinut de Mircea Sandu.

"Nu te poti lasa asa calcat in picioare. Voi merge pentru depuncarea Vasluiului decisa de FRF pana la TAS. Trebuie sa incetam cu aceste mizerii. Va fi un razboi lung, cu argumente. Acum vreau mai mult ca niciodata sa ajung la presedintia FRF. Trebuie oprite aceste mizerii, niste magarii incredibile facute in comisii", a declarat Porumboiu la postul sportro.

Alegerile pentru presedintia FRF vor avea loc in 2014, iar Mircea Sandu a anuntat ca nu va mai candida, sustinandu-l oficial pe Gica Popescu.

FC Vaslui a fost penalizata cu 8 puncte de FRF, joi seara, ca urmare a unor datorii pe care echipa le are catre un impresar. Vasluiul neaga datoriile si spune ca a platit trei sferturi din suma restanta, insa impresarul mai solicita 100.000 de euro, o suma pe care cei de la Vaslui o considera incorecta si nu mai doresc sa o achite.



Adrian Porumboiu s-a enervat si vrea sefia FRF