FC Vaslui

Adailton se retrage la Vaslui: "Iau titlul si ma las"

Pregatirea spartana a lui Viorel Hizo din Poiana Brasov l-a facut pe Adailton sa se gandeasca tot mai mult la retragerea din fotbal. Brazilianul vrea sa castige titlul sezonul urmator si apoi se va retrage.
Adailton intra in ultimul an de contract care ar putea fi, totodata, si ultimul in fotbal. Brazilianul spera sa se retraga cu trofeul de campion in brate. Ar fi primul sau trofeu din cariera.

"Ar fi perfect sa-mi termin contractul si sa-mi inchei aventura in fotbal cu un titlu castigat la Vaslui", a afirmat Adailton in cantonamentul de la Poiana Brasov.

Castigarea titlului nu este singurul tel al lui Adailton pentru sezonul urmator. Brazilianul in varsta de 34 de ani trage tare si pentru prima prezenta in grupele Ligii Campionilor.

"Nu vom avea doar meciurile din campionat, ci si pe cele din preliminariile Champions League. Trebuie sa fim pregatiti suta la suta pentru a face fata, trebuie sa dam tot ce avem mai bun. Ar fi ceva unic sa intri in istoria unei echipe prin calificarea in grupele Ligii Campionilor", a adaugat Adailton.

Daca ar castiga titlul, Adailton s-ar alege, pe langa salariul de 400 de mii de euro pe an, cu inca 400 de mii de euro, bonus pentru castigarea titlului.

De asemenea, varful brazilian va primi aceeasi suma si in cazul in care vasluienii vor ajunge in grupele Ligii Campionilor in acest an.

Onlinesport


Adailton se retrage la Vaslui: "Iau titlul si ma las"